Webo'dan Fenerbahçe taraftarını çileden çıkartacak açıklama

Webo'dan Fenerbahçe taraftarını çileden çıkartacak açıklama
Pierre Webo, Fenerbahçe taraftarlarının tepkisini söyleyecek bir açıklamaya yaparak, Türkiye’nin en büyük kulübünün Galatasaray olduğunu söyledi.

Süper Lig ekibi Fenerbahçe, Başakşehir ve Osmanlıspor'da top koşturan Pierre Webo, lige iz bırakan yabancı futbolcular arasında.

Kamerunlu golcü, 2013-2014 sezonunda Fenerbahçe ile şampiyonluk kazanmanın yanında, 2019-2020 yılında Okan Buruk’un yardımcısı olarak Başakşehir ile Süper Lig şampiyonluğu da yaşadı.

Fanatik’in sorularını cevaplayan Pierre Webo, Fenerbahçe camiasını kızdıracak bir açıklamada bulundu.

Webo’ya, “Okan Buruk'la, Başakşehir'de şampiyonluk yaşadın. Ardından Okan hoca geçen sezon Galatasaray'la da şampiyon oldu. Okan hocayı bir teknik direktör olarak nasıl değerlendiriyorsun? Sence Okan Hoca Avrupa'ya gidebilir mi? Orada başarılı olabilir mi?” sorusu soruldu.

Eski Fenerbahçeli futbolcunun cevabı şöyle oldu:

"Okan Buruk kariyerimde tanıdığım en müthiş insanlardan birisi. Sadece çok iyi bir hoca değil, aynı zamanda mükemmel bir karakter. O kadar iyi bir hoca ki çalıştığı takımlara da bunu yansıtıyor. Her takımını başarılı yaptı. Avrupa'da başarılı olabilecek bir hoca. Ancak kupalar kazanmak için Avrupa'ya gitmesine gerek yok. Yerel kupaları zaten kazanıyor hoca ve Galatasaray. Galatasaray'ın ayrıca 1 Avrupa Kupası da var. Neden daha fazlası olmasın? Sevilla 7 kez kazandı. Okan hoca da bunları yapabilecek bir hoca. Galatasaray'la, Avrupa Kupası kazanabilir. Galatasaray da tırnak içinde söylüyorum bunu maalesef (gülerek) Türkiye'nin en başarılı ve en büyük kulübü."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar