Porto-Arouca maçında skandal! VAR'a giden hakem Nogueira'ya görüntü yerine telefon geldi

Porto-Arouca maçında skandal! VAR'a giden hakem Nogueira'ya görüntü yerine telefon geldi
Portekiz Premier Lig'de ilginç bir an yaşandı. Porto ile Arouca arasında oynanan maçta hakem Miguel Nogueira, VAR'da oluşan bir arıza nedeniyle kararını telefon üzerinden verdi.

Portekiz Premier Lig'in 4. haftasında Porto ile Arouca karşı karşıya geldi. Müsabaka 1-1'lik skorla sona erdi. Oynanan maça hakem Miguel Nogueira'nın telefon üzerinden verdiği karar damga vurdu.

VAR MERKEZİ İLE İLETİŞİM KURAMADI

Karşılaşmanın 90. dakikasında ilginç bir olay yaşandı. Hakem Miguel Nogueira, Porto lehine penaltı vermesinden sonra VAR monitörüne çağrıldı. Pozisyonu izlemek için saha kenarına gelen tecrübeli hakem, teknik bir hata nedeniyle VAR merkeziyle iletişim kuramadı.

CEP TELEFONU İLE KONUŞTU

Uzun bir gecikmenin ardından sorun çözülmesi için hakeme yetkili kişi tarafından bir cep telefonu verildi. Bu esnada Porto takımı yan hakem ile tartıştı ve yoğun itirazlarda bulundu. Hakem VAR merkezi ile konuştuktan sonra penaltı kararını geri çekti ve oyun devam etti. Bu esnada 22 dakika oyun durdu.

MAÇ SONU YOĞUN TEPKİ

Porto takımı, skoru eşitleyen golü atmasına rağmen verilmeyen penaltı pozisyonu için hakeme maç sonunda yoğun itirazlarda bulundu. Öte yandan hakemin pozisyonu izlemeden karar vermesi sosyal medyada büyük bir tepkiye yol açtı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar