Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'ten Türkiye'ye ağır sözler: Kıskançlığını Vargas, Ebrar ve Santarelli'den çıkardı

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'ten Türkiye'ye ağır sözler: Kıskançlığını Vargas, Ebrar ve Santarelli'den çıkardı
Türkiye'ye 3-2 yenilen Sırbistan'ın Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, tepki çeken açıklamalarda bulundu.

2023 FIVB Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda finalinde Türkiye Sırbistan ile karşılaştı.

Baştan başa çekişme ile giden maçta setlerde 2-1 geriye düşmemize rağmen özellikle savunmada Gizem Örge'nin önderliğinde gelen rüzgarla maçı final setine taşıdık.

Final setinde rakibini 15-13 avlayan Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu oldu.

Turnuva sonrası ülkelerine dönen Tijana Boskovic önderliğindeki Sırbistan Voleybol Takımı, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic’in makamında ağırlandı.

Gümüş madalya sahibi voleybolcularını makamında ağırladığı sırada bir konuşma yapan Alexandar Vucic, Daniele Santarelli, Melissa Vargas ve Ebrar Karakurt’a da değindi.

Vucic şunları söyledi:

"Sırbistan bayrağını kaldırdığınızda gurur duyduğumuz, o hoş gülümsemeyle mücadele ettiğiniz, Santarelli gibi olmadığınız ve diğerinin mağlubiyetine sevinmediğiniz için, her şey için sonsuz teşekkür ederiz. Tijana, onlar ne derse desin, senin o Vargas’tan daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz ve sen de ülkedeki herkesin şeyi düşündüğünü biliyorsun.

PARİS’TE İŞLER FARKLI OLACAK

Bu büyük şampiyonların özelliğidir; benim aptalca şakalarımdan birine gülümser ve vakitte da yeni bir turnuvaya hazırlanırlar. Çok sayıda altın kazandıktan sonra gümüş kazanmak bir yenilgi değildir. Bu yenilgi Ebrar Karakurt ve Melissa Vargas’ın sevinmesi, sevindirilmesiydi. Onlara tebrikler fakat Paris’te işler farklı olacak.”

EK BİLGİ

Filenin Sultanları’nın çalıştırıcısı Daniele Santarelli, geçmişte Sırbistan Milli Takımı’nı çalıştırmış ve 2022’de onları Dünya Şampiyonu yapmıştı.

YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar