Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Erdinç Yapan

Erdinç Yapan

KALBURÜSTÜ

Ve kazanan…

Zafere koşan ekipler için bestelenen şarkıların herkesi bir araya getirme gücüne tanıklık etmiş kişiler olarak, birlik olmanın gücünü daha fazla yaşamak için çaba göstermemiz gerekiyor.

Küllerinden doğan Anka Kuşu gibi olmak için öncelikle buna inanmak lazım.

Geride bıraktığımız 20 yıl içerisinde gündelik hayatın içindeki pek çok konuda başarılı ve mutlu olmayı unuttuk.

Hayal kurmayı bile beceremez olduk. Öylesine yüksek ve karanlık bir duvar örüldü ki önümüze kazanmanın verdiği hazzı unuttuk.

Kalabalıklar içerisinde yalnızlaşırken, sürekli kaybetmeye oynayan bireyler haline getirildik.

Ekipçe kazanılan başarıların büyük kitleleri ne kadar mutlu ettiğini unuttuk. Öyle bir ayrıştık ki birbirimizin yüzünü görmekten bile bıkar olduk.

Yeniden birlik olma bir araya gelme hali, bir şeye inanmanın onu başarmaya bizleri ne kadar yaklaştırdığını gösterdi.

Elimizdeki fırsatlara ve imkânlara rağmen teslim olmaya alıştırılmış beyinleri yeniden canlandırdı. Kazanmanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu bir kez daha tattık.

Üzerimize sinen ve hayatımızın her alanında kaybetmeye alıştırıldığımız bu ruh halinin ortadan kalkması adına zaferi istemek ve onu elde edebileceğine inanmak son derece önemli.

Gündelik hayatın kılcallarına sızan parçalanmışlık hissinin dağılması adına bu tarz başarıların kazanılması çok anlamlı…

İnanmak pek çok şeyi başarmak için yeterlidir.

Toplum olarak ileriye dönük hedefler koymayı ve bir hedef uğruna hareket eden insanların tüm engelleri aşarak başarıya ulaştığını görmeye öylesine uzak kalmışız ki ‘Ve kazanan’ ifadesine duyulan özlem ete kemiğe bürünmüş durumda.

İçimizdeki güçlü ruhun yeniden doğması adına, kalabalıkların yeniden huzur içinde gülebilmesi ve bir arada hareket edebilmesi adına...

Tüm enerjimiz ve isteğimizle kazanmak için oynamalı ve kararımızın sonuçlarının, kazananlar listesinin en tepesinde olması için pes etmemeliyiz.

Son güne kadar yapılacak şeyler elbette var. Azimli ve istekli bireyler olmalı ve kazananlar arasında adımızı duyana kadar var gücümüzle çalışmalıyız.

Çevremizi saran kara bulutların dağılması adına yüzümüzü her zaman güneşe dönmeli ve pes etmeden mücadeleyi sürdürmeliyiz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları