Uzun süredir inzivada olan Berat Albayrak bakın nerede ortaya çıktı

Uzun süredir inzivada olan Berat Albayrak bakın nerede ortaya çıktı
Temmuz 2018’de Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine getirilen ancak 2020 yılında görevinden istifa eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak, uzun süre sonra ilk kez Galata’da görüldü.

2020 yılında Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ettiğini duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük damadı Berat Albayrak, uzun süredir ortalıklarla görünmüyordu.

Özellikle ekonomi yönetimiyle birçok kişi tarafından eleştiri alan Albayrak, inzivası sonrası ilk kez bugün Galata'da ortaya çıktı.

0x0-berat-albayrak-ve-esi-esra-albayrak-da-sehitlerimize-rahmet-filistine-destek-icin-galatada-1704091569447.webp

Sabah namazından sonra 'Şehitlerimize rahmet, Filistin'e destek, İsrail'e lanet' adı verilen yürüyüş için Galata Köprüsü'nde bir araya gelen 250 bin kişi arasında bulunan Berat Albayrak, eşi Esra Albayrak ile yürüyüşe katıldı.

0x0-istanbuldan-dunyaya-mesaj-berat-albayrak-ve-esi-esra-albayrak-da-sehitlerimize-rahmet-filistine-destek-icin-ga-1704097326226.webp

Berat Albayrak, yürüyüşe dair yaptığı açıklamada, "Yeni yılın ilk sabahı saat 08.30'da Mehmetçiklerimizin ve Gazze'deki şehitlerimizin acısını paylaşmak ve bu zulme karşı dik duruşumuzu tüm dünyaya göstermek için hepinizi Galata Köprüsü'ne davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

0x0-istanbuldan-dunyaya-mesaj-berat-albayrak-ve-esi-esra-albayrak-da-sehitlerimize-rahmet-filistine-destek-icin-ga-1704097333939.webp

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar