Belözoğlu’ndan ‘Olayları Emre provoke etti’ diyen Halil Umut Meler’e çok sert cevap

Belözoğlu’ndan ‘Olayları Emre provoke etti’ diyen Halil Umut Meler’e çok sert cevap
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, katıldığı Youtube kanalında yumruklu saldırıya uğrayan ve bundan kendisini sorumlu tutan Halil Umut Meler ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Futbol Plus Youtube kanalında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Hakem Halil Umut Meler’e yapılan yumruklu saldırı hakkında konuşan Belözoğlu, saldırıyı gerçekleştiren Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca'nın durumundan dolayı derin bir üzüntü içinde olduğunu ifade etti. Faruk Koca'nın aslında iyi bir insan olduğunu belirten Belözoğlu, Koca’nın da bu olaylardan etkilendiğini söyledi.

Koca'nın serbest bırakılmasının kendisini mutlu ettiğini dile getiren Belözoğlu, bu durumun oyuncularını da motive edeceğini vurguladı. Hukukun verdiği kararlara herkesin saygı göstermesi gerektiğinin altını çizen Belözoğlu, bu süreçten ders çıkarılması gerektiğini kaydetti. Oyuncularının moral bulmasını uman Belözoğlu, takımının geleceği için pozitif bir atmosfer oluşturmanın önemine değindi.

OLAYI KENDİSİ Mİ PROVOKE ETTİ?

Meler'in 'Olayları Emre Belözoğlu provoke etti' açıklamasına cevap veren Belözoğlu, "O röportajı bana yaptıran neydi? Onu sevmeyen insanlar toplansa, kendisine ancak bu kadar zarar verebilirdi. Kendisi açıkça kendini ele verdi. Benim ona ve diğer hakemlere karşı hissettiğim duygu aynı. Yıllar önce verdiğim röportaj maçın heyecanıyla oldu. Söylediklerinizin bazen maç atmosferi içinde esiri olabiliyorsunuz. Bu röportajı ona kim yaptırdıysa, onunla konuşup kendisinin ne kadar zor durumda bırakıldığını anlatabilirim. Süreci çok kötü yönetti. Benim de bir ailem var. Gazetede baş sayfada beni hedef göstermesi beni olumsuz etkiledi" şeklinde konuştu.

SEÇİL ERZAN FONUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Emre Belözoğlu, mahkemeye intikal eden 'Seçil Erzan' süreciyle ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu. Bir bankacılık işlemi olduğunu ve yatırım yapıyormuş gibi düşündüğünü aktaran Belözoğlu, "Ancak bu beklentilerimin dışında bir durum olduğunu fark edince hemen mahkemeye başvurduk. Elimizdeki kağıtlar ve dekontlar, bankada karşılığının olmadığını gösterdi. Vaat edilen tarih gelmemişti bile. Belgelerde banka müdürü ve yardımcısının imzaları var. Hukuksal süreç şu an devam ediyor. Seçil Erzan'la tanışmamız, yatırım öncesi bir kez yüz yüze görüşmemiz oldu. Bu süreç toplamda 1 ayı buluyor" şeklinde konuştu.

“BENİM PRENSİBİMDİR”

Emre Belözoğlu, Erol Bulut'un 'Fenerbahçe'de istediğim transferler yapılmadı' iddiasına şu şekilde yanıt verdi: "Transferler bir ekip işidir. O açıklamalar kendisini bağlar. Erol Bulut hakkında menfi bir şey söylemek istemem. Herkesin görüşleri farklı olabilir. Ancak benim için önemli olan takımın başarısıdır. Ben teknik direktör olarak istemediğim futbolcuyu içeriye sokmam. Bu, benim prensibimdir."

"ALİ KOÇ'LA BİRLİKTE ALDIĞIMIZ KARALA AYRILDIM"

Fenerbahçe’deki teknik direktörlük görevinin sona ermesine dair de konuşan genç teknik adam, "Fenerbahçe'de teknik direktörlük yaptığım dönemde bana haksızlık yapılmadı. Eğer şampiyon olmuş olsaydık, devam etmek de mümkündü. Ancak Sivasspor'u yenseydik direkt şampiyon oluyorduk. Ama devam etmem de garip olabilirdi çünkü sonuçta 10 haftalık bir süreçti. Ali Koç'la birlikte aldığımız kararla ayrıldım. Haksızlık olduğunu düşünmüyorum, bu futbolun içinde var olan bir durum" diye konuştu.

HAKEM MELER İLE NE YAŞAMIŞTI?

Geçmişte yaşananlarla ilgili Emre Belözoğlu'nun verdiği bir röportajda, "Hayatımda hiçbir hakemin, ben tekme yerken güldüğünü görmedim. Halil Umut Meler'i hayatım boyunca unutmayacağım. O da bunu iyi bilsin" şeklinde konuşmuştu. Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçındaki olayın ardından konuşan Meler ise, "2018 yılında benimle ilgili görüşü vardı. Bu şahsi görüşün devam ettiğini düşünüyorum" ifadeleriyle Belözoğlu'nu suçlamıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar