Kıvanç Tatlıtuğ yaşanan felaketi tek bir sözle özetledi! Herkesi ağlattı

Kıvanç Tatlıtuğ yaşanan felaketi tek bir sözle özetledi! Herkesi ağlattı
Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem Türkiye’nin 10 ilinde ciddi zararlar verdi. Tüm Türkiye’yi yasa boğan felaketin ardından Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya hesabından herkesi hüzünlendiren bir paylaşım yaptı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydan gelen depremin ardından ülkede genelinde mili yas ilan edildi. Enkaz altında mahsur kalan vatandaşlar için arama kurtarma çalışmaları devam ederken, birçok ünlü isin depremzedeler için bir araya geldi.

AHBAP’ın kurucusu şarkıcı Haluk Levent’in aracılığıyla bir çok ünlü yardım ve bağış kampanyasına desteklerini esirgemiyor.

PAJYLAŞIMIYLA HERKESİ DUYGULANDIRDI

Başarılarıyla bilinen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya hesabından herkesi duygulandıran bir paylaşımda bulundu. Türkiye’de yaşanan felaketi ve acıyı tek bir sözle özetledi.

Yardımsever kimliğiyle tanınan Kıvanç Tatlıtuğ “Her zaman olduğu gibi yine AHBAP’la çalışıyorum. Haluk Levent’le ortak hareket edip ne gerekiyorsa onu yapacağım. Zaman iyice daraldı. Hayatımda kalbim hiç bu kadar ağrımadı” şeklinde not düştü.

MHP''Lİ İSİM HALUK LEVENT VE AHBAP VAKFINI HEDEF ALDI

Öte yandan binlerce iş insanı ve ünlü isim yardımlarını Haluk Levent aracılığıyla vatandaşlara ulaştırmaya çalışırken MHP''li bir isim Haluk Levent ve AHBAP vakfını hedef aldı.

MHP eski İstanbul İl Başkanı Birol Gür, depremzedeler için yardım toplayan AHBAP Derneği Başkanı, Haluk Levent''i hedef aldı.

Birol Gür paylaşımında, "Lütfen yardımlarınızı AFAD üzerinden yapınız. AHBAP çavuş ilişkileriyle UĞUR’suz ellere yapılan yardımların ne kadarı depremzedelere ulaşıyor endişelerimiz var" ifadelerini kullanarak Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP’ı hedef aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar