Bikini, mayo, abiye, terlik... ve daha fazlası! Empati yoksunlarından gelen sözde 'birlik-beraberlik' yardımı

Bikini, mayo, abiye, terlik... ve daha fazlası! Empati yoksunlarından gelen sözde 'birlik-beraberlik' yardımı
Binlerce vatandaşımızın yaşamını yitirdiği depremlerin ardından tüm Türkiye tek yürek yardım kollarını sıvarken, bazı insan görünümdeki şahıslar bu zor zamanlarda deprem bölgelerine akıl almaz 'sözde' yardım altında kullanılamayacak eşyalar gönderdiler.

Merkez üssü Kahramanmaraş''ta meydana gelen ve 10 ilimizde ciddi yıkımlar sonucunda binlerce kişinin hayatını kaybettiği depremin 6. günü ekipler ve gönüllülerle çalışmalar devam ediyor. 

Tüm Türkiye, tam 10 ilimizde gerçekleşen ve büyük bir yıkıma sebebiyet veren depremin etkisinde. Evlerin adeta kağıt gibi çöktüğü insanların enkaz altında kaldığı bu yıkıcı depremde hepimiz tek yürek olup bütün imkanlarımızla depremzedelere yardım için seferber olduk.Ancak insanlıktan nasibini almamış bazı kişiler yine şaşırtmadı...

Onedio''nun haberine göre, Yardıma muhtaç olan depremzedelere abiyeden, dantelli saten geceliğe, topuklu ayakkabıdan tişört ve şorta kadar alakasız, saçma sapan şeyler gönderen insanlar oldu. Yardım mı yaptıkları yoksa dalga mı geçtikleri belli olmayan bu kişilere tepkiler de gecikmedi tabii.

Gelin detaylara hep birlikte bakalım...

Merkez üssü Kahramanmaraş''ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük deprem tam 10 ilimizde büyük bir yıkıma sebebiyet verdi.
Merkez üssü Kahramanmaraş''ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük deprem tam 10 ilimizde büyük bir yıkıma sebebiyet verdi.

Evler adeta kağıt gibi çöktü, insanlar ne yazık ki enkaz altında kaldı.

Tüm Türkiye''nin seferber olduğu bu elim günde insanlar ellerinden gelen bütün imkanlarla depremzedelere yardım için kolları sıvadı.
Tüm Türkiye''nin seferber olduğu bu elim günde insanlar ellerinden gelen bütün imkanlarla depremzedelere yardım için kolları sıvadı. Ancak insanlıktan nasibini almamış bazı kişiler yine şaşırtmadı.


Yazlık şort ve tişörtlerden,

Abiyelere,

Gece kıyaftelerinden,

Deri mini eteğe kadar nerede çöp ve işe yaramayan kıyafet varsa gönderenler vardı.



Neden ya neden???

Hatta kına sandığı,

Kirli iç çamaşırı gönderen insanlar bile var.

Hiç mi utanmadınız gerçekten?


Mayo, bikini göndermek hangi akla hizmet ediyor?
İnanılmaz ya.


Sözün ve insanlığın bittiği yer.


İnsanlarla resmen dalga geçmek bu.

Yapıştırıcı uhu, babet, fotoğraf albümü, küpe göndermek nedir ya? İğrençsiniz.

Hangi akla hizmet olarak gönderildi bu cidden?

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar