Andrea Pirlo deprem sonrası önemli açıklamalarda bulundu!

Andrea Pirlo deprem sonrası önemli açıklamalarda bulundu!
Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve Türkiye’nin 10 ilinde büyük hasarlara yol açan depremin ardından İngiliz basınına açıklamalarda bulundu.

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Türkiye’de yaşanan felaketin ardından Daily Maile özel açıklamalarda bulundu. Pirlo, ülkedeki son durum hakkında konuşurken çok üzgün olduğunu dile getirdi.

Daily Mail''de yer alan haber şu şekilde;

Beşiktaş''ın evi bir yardım merkezine dönüştü. Gönüllüler, Türkiye ve Suriye''nin bazı bölgelerini harap eden iki ölümcül depremin ilkinin ardından Pazartesi günü yardım çalışmalarına başladı. İstanbul genelinde futbol bir yardım merkezi haline geldi.

Sarsıntıyı burada hissetmediler ama suyun karşı tarafında, orta köprünün üzerinden, yarıya indirilmiş dev bayrağın yanından geçen Fatih Karagümrük oyuncuları ve kadrosu duyduklarıyla sarsıldı.

Hatayspor''un teknik direktörü Volkan Demirel, yürekleri dağlayan bir açıklamada bulundu. Enkaz altında kalan arasında bazı futbolcular ve teknik heyetten isimler de vardı.

Andrea Pirlo''nun ekibi İstanbul''un yukarısındaki tepelerde bulunan geçici antrenman sahasında toplanmıştı. Daha önce, rüzgar, kar ve sulu kır yollarında üstesinden gelebilen oyuncular spor salonunda antrenman yapıyordu.

Televizyon kapalıydı ama o sabah kanallar arasında şöyle bir gezinildiğinde yalnızca trajedi ve yıkımla ilgili görüntüler vardı.

Perşembe günü Pirlo ve takımı yardımın kötü şekilde etkilenen bölgelere giden kamyonlara yüklenmesine yardımcı oldu.

PIRLO: OLANLAR İÇİN ÜZGÜNÜM

İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo, "Olanlar için üzgünüm, herkes için üzgünüm. Umarım bu büyük trajedinin üstesinden gelmelerine yardımcı olacak bir katkıda bulunabiliriz" ifadelerini kullanarak ne kadar üzgün olduğunu tekrardan söyledi.

VOLKAN DEMİREL SÖZLERİ

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Volkan Demirel hakkında da konuştu. Pirlo, "Maalesef bu trajik anda orada olan Volkan için de çok üzgünüm.

Yardım etmek istiyoruz. Zor olacağını biliyoruz ama üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Herkese kucak dolusu selam gönderiyorum" şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar