Ünlü oyuncu Ahmet Kural'dan korkutan itiraf

Ünlü oyuncu Ahmet Kural'dan korkutan itiraf
Ünlü oyuncu Ahmet Kural, katıldığı bir programda kendi hastalığıyla ilgili bir itirafta bulundu.

18 Temmuz'da avukat sevgilisi Çağla Gizem Şahin'le düğün yaparak mutluluğa adım atan Ahmet Kural, Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu 360 Derece programına konuk oldu. Programda bebeğiyle ilgili konuşan Kural, yakın zamanda yaşadığı sağlık sorununu da paylaştı.

"OMURİLİĞİMDEN İYİ HUYLU BİR TÜMÖR ALDIM"

Sağlık durumu hakkında konuşurken, Kural şunları dile getirdi: "Omuriliğimde iyi huylu bir tümör vardı ve bunu aldırdım. Başlangıçta sırt ağrısıyla doktora gitmiştim ve bu durum ortaya çıktı. Şu an çok iyi durumdayım, ameliyatı başarılı geçirdim. Fakat ameliyat sonrasında sağ bacağımda bir sıkıntı yaşadım ve 1,5 ay yürüyemedim. Her gün durumuma şükrettim."

gg-001.jpg

AHMET KURAL KİMDİR?

Ahmet Kural, Türk bir oyuncu olarak 10 Kasım 1982'de Kütahya'da dünyaya geldi. Babası emniyet müdürüydü ve bu sebeple Kütahya'da doğdu. Ablasının konservatuvar okumasının etkisiyle oyunculuk kariyerine yönelen Kural, lise yıllarında tiyatro çalışmalarına katıldı. Selçuk Üniversitesi'nde Radyo Televizyon Sinema bölümünü tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi de aldı.

Eğitimi devam ederken Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu'nda yer aldı. Tiyatro çalışmaları sürerken televizyonda Fikrimin İnce Gülü ve Evimin Erkeği gibi dizilerde rol aldı. Gazi adlı dizide başrol oynadı fakat düşük reytingler nedeniyle dizi erken final yaptı. Aynı yıl Güneşin Oğlu adlı sinema filminde yer aldı. Ramazan Güzeldir dizisinin bir bölümünde rol aldı.

2010'da Çalgı Çengi adlı sinema filminde Murat Cemcir ile başrolde yer aldı. 2012'de başlayan İşler Güçler adlı dizide Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz ile birlikte başrolleri paylaştı. Daha sonra Düğün Dernek adlı sinema filminde de yine Murat Cemcir'le başrollerde yer aldı. 2014'te Oflu Hoca'nın Şifresi ve Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu filmlerinde rol aldı.

2014'te başlayan Kardeş Payı dizisinde Murat Cemcir ve Seda Bakan ile birlikte başrolü paylaştı. 2015'te ise Düğün Dernek 2: Sünnet filminde yine Murat Cemcir'le başrolleri paylaştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar