Nilperi Şahinkaya’dan şoke eden itiraf! Ben erkeğin böylesini seviyorum

Nilperi Şahinkaya’dan şoke eden itiraf! Ben erkeğin böylesini seviyorum
Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, katıldığı bir programda hoşlandığı erkek tipinden ilk kez bahsetti.

Nilperi Şahinkaya, YouTube'da yayınlanan bir programa katılarak özel hayatı hakkında açıklamalarda bulundu. Şahinkaya, hoşlandığı erkek tipinden bahsederken heybetli erkekleri tercih ettiğini ve partnerinden güveni beklediğini ifade etti. Kıskanç bir yapıya sahip olduğunu belirten ünlü oyuncu, geçmişte yaşadığı bir olayı da paylaştı. Sevgilisiyle yaşadığı bir durumda kıskançlık krizi geçirdiğini ve bu durumu partnerinin belirlemesi gerektiğini belirtti.

Şahinkaya'nın özel hayatına dair yaptığı açıklamalar ve hoşlandığı erkek tipini anlatması dikkat çekti. Oyuncu, Sevgilisinin kıskanç bir durumla karşılaştığında partnerinden bu çizgiyi koymasını beklediğini söyledi. Ayrıca, şu anda ilişkisinde güzel bir döneme girdiğini ve partnerinin heybetli bir yapısı olduğunu vurguladı.

Nilperi Şahinkaya'nın hayatı, doğduğu yerden başlayarak eğitimi, kariyeri ve tercihleri hakkında bilgiler de paylaşıldı. Senegal'de doğan ve eğitimini farklı ülkelerde tamamlayan Şahinkaya'nın oyunculuk kariyeri, çeşitli dizilerde ve projelerde aldığı rollerle şekillendi.

yyp.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar