Bülent Ersoy’un yıllar sonraki bomba itirafı! Gazinocular kralı hakkında neler söyledi?

Bülent Ersoy’un yıllar sonraki bomba itirafı!  Gazinocular kralı hakkında neler söyledi?
Bülent Ersoy, yıllar sonraki itirafı güne bomba gibi düştü. Ersoy, gazinocular kralı olarak tanınan Fahrettin Aslan hakkında, ‘Benim iyiliğim için beni çok dövdü’ dedi.

Diva lakabıyla tanınan Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan ile birlikte yıllar sonra bir araya geldi ve YouTube'da "Dünya Güzellerim" adlı programı sunmaya başladı. Programda ‘Gazinocular Kralı’ olarak bilinen Fahrettin Aslan hakkında bir itirafta bulundu.

İzleyiciden büyük ilgi gören programda Bülent Ersoy, Fahrettin Bey, beni iyiliğim için çok dövdü” dedi.

BÜLENT ERSOY KİMDİR?

Bülent Ersoy 9 Haziran 1952’ de İstanbul’da doğdu. Türk sanat müziği şarkıcısı "Diva" lâkabıyla biliniyor. Sanat hayatına özel müzik dersleri alarak başladı. Çok küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenmeye başlayan Bülent Ersoy, İstanbul Konservatuvarına 2 ay devam etmiştir. Hocası Süheylâ Altmışdört Bülent Ersoy’un konservatuvara 2 ay devam ettiğini ve sonra bıraktığını açıkladı.

Eğitimi süresince Melahat Pars ve Rıdvan Aytan gibi üstadlardan özel dersler almıştır. Konservatuvardan mezun olduğunda, aldığı akademik terbiye vasıtasıyla müzikal tecrübelerini geliştirme fırsatı bulmuş ve sahneye ilk adımını 1970 yılında Fıstıkağacı, Üsküdar’da, bugün Oya Düğün Salonu olarak bilinen, dönemin ilk aile gazinolarından birisi olan Özlem Aile Gazinosu’nda attı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar