Pınar Altuğ ve eşi sahte hesaplara tepki gösterdi

Pınar Altuğ ve eşi sahte hesaplara tepki gösterdi
'Çocuklar Duymasın'da' Meltem karakteriyle tanıdığız Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan, sahte hesaplarla başları belada. Sosyal medya hesabından ünlü çift isyan etti.

Ekranlardan bir süredir uzak duran Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan''ın başı sahte hesaplarla dertte. Bir kişinin Atacan adına sahte hesaplar açtığını paylaşan Altuğ, duruma tepki göstererek "Bu tip hesaplardan gelen mesajlara aldırış etmeyin" cümleleriyle takipçilerini uyardı. Atacan da kendi sayfasından açıklama yaparak, "Hesaplarınızı kaptırmayın" notunu düştü.

Sahte hesapla başları dertte olan ünlü çift, sahte hesabın ekran görüntüsünü paylaşarak, Yağmur Atacan''ın gerçek hesabının kullanıcı adını veren Altuğ, şu açıklamayı yaptı:

"Dünkü kişi bu sefer de bu hesabı açıp Yağmur''un gerçek hesabını rapor ettirmeye çalışıyor! Lütfen bu tip hesaplardan gelen mesajlara aldırış etmeyin, linklere tıklamayın. Yağmur''un tek ve geçerli hesabı bu."

HESAPLARINIZI KAPATTIRMAYIN

Atacan da sahte hesabı takipçilerine ifşa ederek, "Benim kullanıcı adımda ''G'' yok arkadaşlar. Hesaplarınızı kaptırmayın. Taktı kafayı!" diye yazdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar