Yağmur Atacan'dan Pınar Altuğ hakkında şaşırtan paylaşımlar

Yağmur Atacan'dan Pınar Altuğ hakkında şaşırtan paylaşımlar
Aralarındaki yaş farkı ile sık sık gündeme gelen Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan bu kez de Atacan'ın sosyal medya paylaşımı ile gündeme geldi. Eşinin bikinili fotoğrafını paylaşarak ilginç açıklamalar yapan Yağmur Atacan, takipçilerini oldukça şaşırttı. 

14 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti, yazın başından beri egeyi karış karış geziyor. Bu yaz tekne tatilini tercih eden çift, hem sosyal medyada yaptığı açıklamalarla hem de aralarındaki yaş farkı ile gündem olmaya deva ediyor.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan arasında sosyal medya savaşı bitmiyor!  Makyajsız hallerini... - Magazin Haberleri

Aralarındaki yaş farkı sık sık sorulan sorular arasında yer alırken Altuğ konu ile ilgili açıklama yaptı

PINAR ALTUĞ''DAN: KİMSEYE BİR ŞEY KANITLAMIYORUZ

"Bu aşk birilerine gösteri olsun ya da birilerine bir şeyi kanıtlama kafasıyla başlamadı. Birbirimizi tanıdık, beraber vakit geçirmekten keyif aldık, o arada birbirimizi sevdik aşık olduk, evlenip bir aile kurma kararı aldık. Buralara kadar geldik. Çok şanslıyız ki bu evlilik güzel bir kız çocuğu ile taçlandı. Su bebek oldu bir genç kız. Yağmur’la birlikte olmaktan ve ortak bir hayat sürmekten çok mutluyuz."

Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan 14 yılı bitirdi - Magazin Haberleri

"DÖRT DÖRTLÜK DEĞİLİZ"

Pınar Altuğ, "Evimizin içinde biz ünlü değiliz, anne baba ve çocuk olarak bir çekirdek aileyiz. Birbirimize saygımız ve tanıdığımız alanlar var. Ben hep söylüyorum; ''adamın benimle geçinmeye gönlü var''. Benim de onunla geçinmeye gönlüm var tabi. Hiçbirimiz dört dörtlük değiliz. İkili ilişkiyi sürdürmek istiyorsan ve geçinmeye gönlün varsa bazı şeyleri tolere edebiliyorsun. Hiç geçinmeye gönlün yoksa ‘Neden gözünün üstünde kaşın var’ diyerek, sorun çıkarıyorsun. Bizim çok ortak noktamız da var. Doğayı seviyoruz, denizi seviyoruz, deneyimlere açığız. İkimiz de birbirimizin fikirlerine saygılıyız. Fikirlerimizi kestirip atmıyoruz. Dolayısıyla evde sürekli yeni deneyimler için yeni fikirler ortaya çıkıyor” şeklinde konuşmuştu.

Boşanın da rahatlayalım! Pınar Altuğ- Yağmur Atacan ilişkisini Savaş Özbey  yazdı - Magazin Haberleri

47 yaşındaki oyuncu, güzelliği ve formda görüntüsüyle de sık sık haberlere konu oluyor. Yağmur Atacan, eşinin yeniden bu yöndeki övgüyle magazin gündemine gelmesine esprili bir göndermede bulundu. Bikinili bir fotoğrafı kullanılan Altuğ için "Yıllara meydan okuyor" yorumu yapıldı. Ünlü oyuncu, söz konusu haberi eşine gösterdi. Gazete kupürünü takipçileriyle paylaşan Yağmur Atacan ise "Her sene ''Yıllara meydan okuyor''. Hangi yıllar len bu yıllar. Daha fazla direnemiyorum, ben yaşlanacağım" mesajını yazdı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar