Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinden kötü haber!

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinden kötü haber!
Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan çiftine nazar değdi. Altuğ son paylaşımıyla hayranlarını üzen haberi verdi. Kendisi gibi oyuncu ile evli olan ünlü isim, eşinin hastalığını açıkladı.

2008 yılında hayatlarını birleştiren Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan çifti, mutlu evliliklerini kızları Su ile taçlandırdı. Aralarındaki yaş farkı nedeniyle eleştirilen ikili, evlilikleriyle düşman çatlatıyor. Ancak Pınar Altuğ son paylaşımıyla hayranlarını üzen haberi verdi. 

Kendisi gibi oyuncu olan Atacan ile evli olan Altuğ, sosyal medyayı aktif kullanıyor. Instagram hesabından yaptıkları paylaşımlarla takipçilerini üzen Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan yeni yıla üzgün girdi. Pınar Altuğ, eşi  Atacan''ın Covid - 19 pandemisine yakalandığını  duyurdu.

Yağmur Atacan ise hastalığını, "Yeni yıla günaydın. Arayıp ulaşamayanlar ve arayamadıklarım, aslında bir iki saat gözüm açıktı ama onu da beni yalnız bırakmayan karım ile mesafeli/maskeli bir yılbaşı yemeğine ayırdım... Her şeyin başı sağlık deniyor ya... Heh! Tam da o şekilde girdim işte 2023''e... Ama bu yıl çok güzel işler yapacağız. Bak demedi demeyin. Herkese iyi yıllar" notunu paylaştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar