Pınar Altuğ itiraf etti! Okan Bayülgen hayrete düştü...

Pınar Altuğ itiraf etti! Okan Bayülgen hayrete düştü...
Hem güzelliğiyle hem de başarılarıyla sıklıkla adından söz ettiren Pınar Altuğ, Okan Bayülgen'in programına katılıp, ilk kez tiyatro sahnesine çıktığı Kusursuz Dünya Müzikali'yle ilgili konuştu. Bayülgen'in sorularını yanıtlayan Altuğ, eşi Yağmur Atacan hakkında da açıklamalarda bulundu.

Okan Bayülgen''in programına katılan güzel oyuncu Pınar Altuğ, hem iş hem de özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Bayülgen''in sorularını cevaplayan Altuğ, ilk kez tiyatro sahnesinde yer aldığı ‘Kusursuz Dünya Müzikali’ oyunu hakkında konuştu.

"10 YAŞINDAKİ ÇOÇUĞUN HAYAL GÜCÜ HEM ŞAŞIRTTI HEM KORKUTTU"

10 yaşındaki bir çocuğun yazdığı Kusursuz Dünya Müzikali ile ilk kez tiyatro sahnesine çıktığını söyleyen Pınar Altuğ oyunun hikâyesiyle ilgili "Ben hikâyeyi okuduğumda 10 yaşındaki bir çocuğun böyle bir hayal gücü olması hem şaşırttı hem korkuttu. Bir bilgisayar oyununu anlatıyor aslında birçok çocuğun yaptığı gibi bilgisayarın başından kalkmayan bir çocuğun hikâyesi" şeklinde konuştu.

47 yaşındaki Pınar Altuğ’un yaşına takılan Okan Bayülgen, “İnşallah yaşlanmıştır diye düşünüyordum ama hayır olmamış, gözlüklerimi de taktım ama olmamış, olmamış, olmamış. Ne yapıyorsun yüzüne, nasıl yaşlanmıyorsun” ifadelerini kullandı.

Sohbet sırasında Altuğ, "İyi bakıyorum." deyince, Bayülgen, "Kime? Adama mı kendine mi?" diye sordu, Altuğ, "Adam bana iyi bakıyor o ayrı ben de ona iyi bakıyorum" dedi.

Eşi Yağmur Atacan ile aralarında 8 yaş fark olduğunu söyleyen Pınar Altuğ evliliği hakkında da konuştu: “İlişkimiz iyi gidiyor. Sırrı ne bilmiyorum, 15 sene oldu ben hala kocama aşığım” sözlerini dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar