Pınar Altuğ özel mesajları ifşa etti!

Pınar Altuğ özel mesajları ifşa etti!
Kahramanmaraş merkezli depremin ardından depremzedeler için yaptıkları yardımlarla sosyal medyada gündem olan Pınar Altuğ, “ Anlayamadığım bir şeyler oluyor” diyerek özel mesajları ifşa etti. Eşi Yağmur Atacan’da "Karımı üzmeyin, üzülmeyin" dedi.

Tüm Türkiye’yi derinden etkileyen Kahramanmaraş depreminin açtığı yaraları sarmak için Atacan çifti seferber olmuştu. Herkes deprem bölgesine yardıma koşarken, sanat dünyası da depremzedeler için canla başla mücadele verdi.

Yardım için deprem bölgesine giden isimlerden biri de Pınar Altuğ''un eşi Yağmur Atacan idi. Pınar Altuğ ise depremin ilk gününden itibaren sosyal medya üzerinde yardım kampanyalarının sesi oldu.

ÜNLÜ OYUNCU BAŞINA GELENLERLE ŞOK YAŞADI

Pınar Altuğ ve eşi depremzedelere yardım için tüm imkanlarıyla çabalarken, ünlü oyuncu başına gelenle büyük bir şok yaşadı.

Sosyal medya hesabı çalınan Altuğ, böyle bir dönemde dolandırıcılık yapmak için kendi hesabını kullanan kişilere ateş püskürdü.

Pınar Altuğ''un başına gelenlere eşi Yağmur Atacan''ın tepkisi de çok sert oldu.

Oldukça sinirlenen Yağmur Atacan "Bu insanlara ne denir? ''Hain, kansız!'' denir" diyerek eşi Pınar Altuğ''a destek verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar