Türkiye'nin dev alışveriş sitesi kapanma kararı aldı! Hemen hemen herkesin telefonunda uygulaması vardı

Türkiye'nin dev alışveriş sitesi kapanma kararı aldı! Hemen hemen herkesin telefonunda uygulaması vardı
E-ticaret sektöründe rekabetin artmasıyla beraber Türkiye'nin dev alışveriş sitelerinden olan marka kapatma kararı aldı. Bir devir resmen sona eriyor.

İREM GÜL-GÜNBOYU

E-ticaret sektöründe rekabetin artması, bazı alışveriş sitelerinin sonunu getiriyor. Bunlardan biri de Morhipo, Boyner’in online alışveriş platformu. Morhipo, 17 Ekim’de kapılarını kapatıyor.

Morhipo, 2011 yılında kuruldu ve 2020’de Boyner tarafından satın alındı. Ancak satın alma sonrasında marka ve platform üzerinde değişiklik yapılmadı. Morhipo, kullanıcılarına gönderdiği bir e-posta ile kapanacağını duyurdu.

MORHİPO’NUN KAPANMASI, KULLANICILAR İÇİN NE ANLAMA GELİYOR?

Morhipo, sıkça sorulan soruları da yanıtladı. Buna göre, kullanıcılar siteden aldıkları bir ürünü iade ya da değişim için Boyner ile iletişime geçebilecekler. Ayrıca, Morhipo’da kazandıkları puanları Boyner’de kullanabilecekler.

Morhipo’nun kapanması, e-ticaret sektöründe yaşanan rekabetin bir sonucu olarak görülüyor. E-ticaret sektörü, pandemi döneminde büyük bir ivme kazandı ve birçok yeni oyuncu ortaya çıktı. Bu da mevcut alışveriş sitelerinin işlerini zorlaştırdı.

2011 yılında kurulan Morhipo, 2020’de Boyner tarafından satın alınmıştı. Satın alımdan sonra ise marka ve platform üzerinde herhangi bir değişiklik gidilmemesine karar verilmişti. Ancak 17 Ekim itibarıyla işler değişecek. Morhipo attığı bir maille kullanıcıların sık sorduğu soruları da yanıtladı. Kullanıcılar siteden aldıkları bir ürünü iade ya da değişim için Boyner'le iletişim kurabilecekler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar