TİP'in Hatay adayı Gökhan Zan'dan çok konuşulacak açıklama: Rüşvet teklif edildi, tehdit edildim

TİP'in Hatay adayı Gökhan Zan'dan çok konuşulacak açıklama: Rüşvet teklif edildi, tehdit edildim
TİP tarafından Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Gökhan Zan, adaylık sürecinde hem rüşvet teklifleri hem de tehditlerle karşı karşıya kaldığını açıkladı.

Hatay'da yaşanan deprem sonrası belediye başkanı Lütfü Savaş'ın yeniden CHP tarafından aday gösterilmesi, şehirde büyük tartışmalara yol açtı. Bu durum, Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) adayı Gökhan Zan'ın tepkisini çekti. Zan, CHP'nin aday değişikliği yapması için son ana kadar bekleyeceğini ifade etti.

TİP adayı Gökhan Zan, bugüne kadar süregelen süreçte yaşadığı zorlukları ve baskıları Medyascope Yayın Yönetmeni Ruşen Çakır'a anlattı. Zan, açıklamasında, kendisine rüşvet teklif edildiğini ve hatta tehdit edildiğini belirtti.

gokhan-zan.jpg

"ÇEKİLMEM ADINA AÇIK ÇEK TEKLİF EDİLDİ"

Zan, "Bakın ilk kez söylüyorum bunu. Bana rüşvet teklif edildi. Kimin ettiğini söylemeyeceğim. Çekilmem adına açık çek teklif edildi. 'Ne istiyorsan sen bunu yaz' dediler. Ben bunu kabul etmedim. Hatta ve hatta iki defadır aracılarla, mafya denilen kişiler adı altında çekilmem adına da çekilmem için de tehdit edildim" şeklinde konuştu.

gokhan-zann.jpg

"BEN HALKIMIN ARKASINDA SONUNA KADAR VARIM"

Bu tür tehditlere boyun eğecek bir insan olmadığını söyleyen Zan, Hatay halkını seçeneksiz bırakmayacağını belirterek, şunları söyledi: “Saat 16.55'e kadar bekledim, CHP'yi. Belgelerimi vermedim, bekledim bir umutla. Ancak siz hem benim çekilmemi isteyeceksiniz, hem bana ahlaksız tekliflerle geleceksiniz, kabul etmem için birçok kişiyi aracı olacaksınız, hem tehdit edip boyun eğmemi isteyeceksiniz. Ben halkımın arkasında sonuna kadar varım."

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar