Real Madrid’de yedek kulübesinde kalan Arda Güler takımdan ayrılıyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı

Real Madrid’de yedek kulübesinde kalan Arda Güler takımdan ayrılıyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı
Fenerbahçe’den Real Madrid'e transfer olan ancak yedek kulübesine mahkum olan Arda Güler’in sezon sonunda İspanyol ekibine veda edeceği iddia edildi. Yıldız orta saha oyuncusunun yeni durağının iki dünya devi olduğu öne sürüldü.

Real Madrid'in bu sezon kadrosuna kattığı genç yeteneği Arda Güler, İspanyol devinden ayrılmaya hazırlanıyor. Sezon başından beri yedek kulübesine mahkum olan milli oyuncu, Real Madrid forması altında beklenen performansı sergileyememişti. Ancak, yeni bir durağa doğru adım atmaya hazırlanan Arda Güler için yeni bir umut belirdi.

18 yaşındaki süper yetenek, yaz transfer döneminde 20 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olmuştu. Ancak, beklentilerin altında kalan genç oyuncu, Real Madrid'de yalnızca 5 karşılaşmada forma şansı bulabilmişti. Toplamda 92 dakika sahada kalan Arda Güler, sezon sonunda Real Madrid ile yollarını ayırmaya karar verdiği öğrenildi.

Fotomaç'ın haberine göre, Arda Güler'le ilgilenen birçok takım bulunuyor. Özellikle Dortmund ve Leipzig'in genç yıldızı kiralama konusunda ısrarcı olduğu belirtiliyor. Ancak, Arda Güler'in yeni takımı henüz resmi olarak duyurulmadı.

Real Madrid kariyerinde istediği çıkışı yakalayamayan Arda Güler için yeni bir dönem başlıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar