Partilerin genel merkezlerini sallayacak haber! Erdoğan’ın kuzeninin gazetesi seçim tarihini verdi

Partilerin genel merkezlerini sallayacak haber! Erdoğan’ın kuzeninin gazetesi seçim tarihini verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kuzeni Cengizhan Er’in sahibi olduğu SuperHaber isimli haber sitesinde, erken seçim için tarih verildi.

SuperHaber’in YouTube kanalında yayımlanan ‘Metehan Demir ile Gündem’in bu haftaki bölümünde erken seçim iddiaları masaya yatırıldı.

Programın birçok bölümünde erken seçimin olmayacağının altını önemle çizen Demir, ''''Seçimin 14 Mayıs tarihine alınacağını duyuyorum. Haziran’da seçimler var, belki Mayıs’ta yapabiliriz’ şeklinde bazı toplantılarda konuşuluyor.'''' sözleriyle 18 Haziran''da yapılması planlanan seçimlerin 14 Mayıs tarihine alınabileceğini duyurdu.

‘HERKES ÇOK DİKKAT ETSİN’

Seçimle ile ilgili, Metehan Demir''in yaptığı açıklamanın tamamı:

‘’Seçimin 14 Mayıs tarihine alınacağını duyuyorum. Haziran’da seçimler var, belki Mayıs’ta yapabiliriz’ şeklinde bazı toplantılarda konuşuluyor. Erken seçim olmayacak. Erken seçimciler 2019’dan beri çeşitli iddialarda bulunuyor. Sokakta vatandaşta sinirler çok gergin, çok dikkat edilmeli. Provokasyonlar ve çok sıkıntılı dönemler yaşanacak. Türkiye’de her şey provoke edilebilecek kadar pamuk ipliğine bağlı, hassas. Herkes çok dikkat etsin.’’

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar