Euroleague'nın ünlü hakemi havalimanında hırsızlık yaparken yakalandı

Euroleague'nın ünlü hakemi havalimanında hırsızlık yaparken yakalandı
EuroLeague'in tanınmış hakemlerinden Matej Boltauzer, Partizan-Monaco maçı sonrasında Belgrad Havalimanı'nda 221 Euro değerinde Tom Ford marka parfüm çalarken güvenlik ekiplerince yakalandı.

Slovenyalı basketbol hakemi Matej Boltauzer, Partizan ve Monaco arasındaki bir Euroleague maçının ardından Belgrad Havalimanı'nda yaşanan hırsızlık olayı nedeniyle gözaltına alındı. Olay, 5 Aralık 2023'te meydana geldi ve Boltauzer'in havaalanının duty free mağazasından 221 Euro değerinde Tom Ford marka parfüm çaldığı tespit edildi.

Güvenlik görevlileri tarafından suçüstü yakalanan hakem, suçunu kabul etti.

v.jpg

Olay, Sırp gazetesi Republika tarafından ilk olarak duyuruldu. Gazete, Boltauzer ile iletişime geçti ve hakemin, "Bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. Üzgünüm, konuşamam" şeklinde yanıt verdiğini aktardı. Gazetenin video görüntülerini paylaşmasına rağmen, hakemden başka bir cevap gelmedi.

49 yaşındaki Matej Boltauzer, 2003 yılından bu yana Euroleague'de hakemlik yapmaktadır ve bu alanda oldukça deneyimli bir isim olarak bilinir. En son yönettiği maç, Panathinaikos ile Maccabi Tel Aviv arasındaki tartışmalı bir Playoff karşılaşmasıydı.

hbg.webp

'BU ADAM YILLARDIR ÇALIYOR!'

Matej Boltauzer'in hırsızlık olayı sonrası sosyal medyada yapılan yorumlar dikkat çekti.

Özellikle eski Baskonia oyuncusu Matt Janning, X platformunda yaptığı bir paylaşımda, "Bu adam yıllardır çalıyor! Euroleague'in birçok harika hakemi var ama bu adam en kötüsüydü ve nedenini görmek hiç de zor değil." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar