İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor! O isim partisinden istifa etti

İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor! O isim partisinden istifa etti
İYİ Parti'de istifalar sürüyor. İYİ Parti’nin Mersin'in Erdemli Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Arslan, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti'nin Erdemli ilçesi Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Arslan, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Arslan, parti içindeki güven kaybını ve aday belirleme sürecinde yaşadığı mağduriyeti gerekçe göstererek, istifa kararını duyurdu. Arslan, 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti'nin Erdemli ilçesi Belediye Başkan Adayı olarak seçilmiş ve 2024 seçimleri için tekrar aday olma kararı almıştı.

d.webp

İstifasına ilişkin yaptığı açıklamada Arslan, partisinin aday belirleme sürecinde kişisel ve partisiz çabalarının göz ardı edildiğini belirtti. Parti içindeki demokratik araştırmalar sonucunda ortaya çıkan tercihlerin dikkate alınmamasının, genel merkez yönetimine ve parti içindeki adalet anlayışına duyulan güveni sarstığını ifade etti. Arslan, yaşadığı mağduriyetin sadece kendi değil, ilçe ve destekçilerinin mağduriyeti olduğunu vurgulayarak, İYİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Serdar Arslan'ın istifası, partisinin iç dinamikleri ve aday belirleme sürecine yönelik eleştirileri beraberinde getirirken, parti içindeki demokratik değerlere vurgu yapan bir açıklama olarak öne çıktı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar