Londra tatili ve taktığı atkının fiyatı tepki çekmişti: Aylar sonra konuşan Sinan Oğan’dan ilginç savunma

Londra tatili ve taktığı atkının fiyatı tepki çekmişti: Aylar sonra konuşan Sinan Oğan’dan ilginç savunma
Londra'da çektirdiği fotoğraf ve taktığı atkının fiyatıyla gündeme gelen Sinan Oğan, hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Cumhurbaşkanlığı ilk tur seçimlerinde aday olduktan sonra ikinci turda Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek veren Sinan Oğan, Londra'da çektirdiği ve eleştiri yağmuruna tutulan fotoğraf hakkında açıklama yaptı. Yaşanan tartışmaları sonlandırmak amacıyla sosyal medya hesabından açıklama yapan Oğan, "Seçim mağlubiyetlerini her türlü iftiraya başvurarak örtmeye çalışan ahlak yoksunu bir kesimin iftiraları devam ediyor" dedi.

Açıklamasında, aynı atkıyla çektirdiği dört fotoğrafa da yer veren Oğan, atkıdan 2013 yılında 11 dolara birkaç tane aldığını ve 10 yıldır kullandığını söyledi. Londra'ya hem akraba ziyaretine hem de 'yurt dışı siyasi örgütlenmeyi görüşmek için' gittiğini belirten Oğan, 3 gün kalıp döndüğünü ifade etti.

Tartışmalı fotoğraf, ünlü Türk lokantası Sofra'da şef Hüseyin Özer ile birlikte çekilmişti. Şef Özer, fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak Oğan'a teşekkür etmişti. Ancak, Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit operasyonundaki şehitlerin konuşulduğu bir dönemde çekilen bu fotoğraf, tepki çekmişti. Ayrıca, Oğan'ın üzerindeki atkının oldukça pahalı (27 bin TL) olduğu iddia edilmişti.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar