Son dakika...CHP MYK'dan Tanju Özcan kararı

Son dakika...CHP MYK'dan Tanju Özcan kararı
CHP MYK, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın "bağışlanma" talebini oy çokluğu ile kabul etti. Son kararı CHP Parti Meclisi verecek.

26 Temmuz'da Cumhuriyet Halk Partisi’nden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın affedilmesi konusu bugün gerçekleştirilen MYK’da görüşüldü.

Tanju Özcan için karar çıktı

Toplantıda ana konu yerel seçimler olurken partiden ihraç edilenlerin affedilmesi de görüşmeye dâhil edilen konulardan biriydi.

Af talebinde bulunan isimler arasında yer alanlardan biri olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın 'bağışlanma' talebi, oy çokluğu ile kabul edildi.

"PARTİLİLERİMİZDEN HELALLİK İSTİYORUM"

Sosyal medya hesabından konuya dair paylaşım yapan Tanju Özcan, şu şekilde ifadelere yer verdi:

"Biraz önce ‘Baba Evine’ dönüş talebim ile ilgili konunun bugün CHP MYK’sı ve Parti Meclisi’nin gündemine geleceğini memnuniyetle öğrendim. Yaşanan bu süreçte başarı odaklı bir siyasetçi olarak, paylaşımlarım ve söylemlerim sebebiyle istemeden kırdığım ve üzdüğüm partililerimizden helallik istiyorum.

Bundan sonra partimizin yerelde ve genelde başarısı için daha çok çalışacağım… Her şey çok daha güzel olacak."

tanju-ozcan.png

Öte yandan son kararı Parti Meclisi verecek. Parti Meclisi de ilerleyen saatlerde toplanacak ve partiden ilişiği kesilenlerin af talepleri görüşülecek.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar