Sözcü TV sunucusu Damla Doğan’dan kendisini sansürleyen Yeniden Refah Partili Yusuf Aktaş’a sert tepki

Sözcü TV sunucusu Damla Doğan’dan kendisini sansürleyen Yeniden Refah Partili Yusuf Aktaş’a sert tepki
Sözcü Televizyonu sunucusu Damla Doğan, Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Mali İşler Başkan Yardımcısı Yusuf Aktaş’a paylaşımı sonrası sert tepki gösterdi.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Mali İşler Başkan Yardımcısı Yusuf Aktaş’a yaptığı paylaşım sonrası gelen tepkilerin ardı arkası kesilmedi.

ft2.jpg

Doğan, “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile İlgili 2023/16 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi” haberini kadın sunucuyu sansürleyerek paylaştı.

yusuf.jpg

FATİH ERBAKAN’I DA ETİKETLEDİ

Yusuf Aktaş, Damla Doğan’ı sansürlediği videoyu paylaşırken “6284 Sayılı İstanbul sözleşmesinin uzantısı olan kanun maddelerinden Kadının beyanı Esastır gitti! Kadının Kanıtı esastır geldi! Kanıt olmadan sadece beyanla insanların hayatını mahvedemeyecekler artık” ifadelerini yazıp Fatih Erbakan’ı etiketledi.

forto1.jpg

SANSÜRLENEN SUNUCU ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Haberin sunucusu Damla Doğan, paylaşım sonrası Yusuf Aktaş’a canlı yayında ateş püskürdü.

oooo.jpg

Doğan, "Burada aslında özne ben değilim. Benim nezdimde bütün kadınlar. Bu bir bakış açısı çünkü. Her gün kadına yönelik taciz, tecavüz ve cinayet haberlerini vermek zorunda kalıyoruz bu ekranlarda. Şimdi ekrana getireceğimiz görüntüler ise konu kadın olunca zihinlerin nasıl körleştiğini gösterecek." dedi.

dfd.jpg

“BİRİLERİ TARAFINDAN SİNDİRİLEMEDİ”

Doğan konuşmasını şöyle sürdürdü:

Kadına yönelik şiddete karşı mücadelenin önemli bir kazanımı olan, kadının beyanı esastır ilkesini hiçe sayan bir kararnamenin haberini sunarken yorumda bulundum. Ama anlaşılan o ki, 100. yılını kutladığımız Cumhuriyet’imizde eğitim alıp, kendi ayaklarımın üzerinde durup, burada karşınızda olmam, birileri tarafından sindirilemedi. Yayını sosyal medya hesabından paylaşan Yeniden Refah Partili Yusuf Aktaş beni buzladı.

damla-dogan.jpg

Sunucu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da Yusuf Aktaş'a "Düzce milletvekili adayınız Çiğdem Kulalı Seçkin’in fotoğrafının gölgelenmesi örneğini de göz önünde bulundurduğumuzda, kadının sözünün yanı sıra yüzünü de hiçe sayan bu paylaşımı, partinizin misyonu ve vizyonu kapsamında nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu sordu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar