Devletten büyük abiler Meral Akşener’e ne teklif etti: İYİ Parti Kurucusu İsmet Koçak'tan canlı yayında olay iddia

Devletten büyük abiler Meral Akşener’e ne teklif etti: İYİ Parti Kurucusu İsmet Koçak'tan canlı yayında olay iddia
İYİ Parti Kurucu Üyesi İsmet Koçak canlı yayında çarpıcı ifadelere yer verirken, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde İYİ Parti lideri Meral Akşener'e ne teklif edildiğini açıkladı.

İYİ Parti Kurucu Üyesi İsmet Koçak, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak aday göstermesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday belirleme süreçlerinde muhalefetin “en güçlü” aday belirleme noktasında birden fazla aday konuşulurken Koçak, Meral Akşener’in neden Mansur Yavaş’ı aday göstermek için direndiğini şu ifadelerle açıkladı:

“EKREM BEY DEVLETİ BİLMEZ”

Koçak şu şekilde konuştu:

“Devletten iki tane yüksek abi geldi. Ekrem Bey devleti bilmez Mansur'u ikna edin Mansur'u aday yapın. Ben de kendilerine dedim ki her işi ben mi yapmalıyım? Siz gidin ikna edin aday yapalım.

Mansur Bey o süreçte sanki aday olmaya niyetlendi, yumuşadı gibi biz onu anlıyoruz. Masadan o kadar sert kalkmasının bir nedeni bu olabilir.

“SORGULAMADIK”

Biz devleti biraz kutsarız…Meral hanımın bu tavrını biz Milliyetçi refleksimizle sorgulamadık, hoş karşıladık…Fakat Türkiye’deki siyasetin nasıl yapıldığını böylece anlamış oluyoruz.”

YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar