Siyasilerden Erdoğan'a 'geçmiş olsun' mesajı: AKP'den Erdoğan'ın sağlık duruma hakkında ilk açıklama geldi

Siyasilerden Erdoğan'a 'geçmiş olsun' mesajı: AKP'den Erdoğan'ın sağlık duruma hakkında ilk açıklama geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ülke TV ve Kanal 7 ortak canlı yayınında yaşadığı sağlık rahatsızlığının ardından Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda siyasetçiden geçmiş olsun mesajı geldi.

Muharrem Kazer / Günboyu 

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam canlı yayın esnasında fenalaşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan''a geçmiş olsun mesajlarını iletti.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan''a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı. 



"SANDIKTA YENMEYE ÇALIŞMAK AYRIDIR"

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Erdoğan’ın yayınının kesilmesiyle ilgili; bir partiyi, lideri sandıkta yenmeye çalışmak ayrıdır, başına bir olumsuzluk geldiyse (dilerim bir sağlık problemi değildir) geçmiş olsun demek apayrıdır… Teknik bir arıza olmasını dileyerek geçmiş olsun her ne yaşandıysa… Bunun ötesinde bir söz yakışmaz bizlere, bizim gibilere..."



AKŞENER VE KILIÇDAROĞLU: "ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM"

Kılıçdaroğlu''nun ardından Millet İttifakı''nda yer alan İYİ Parti ve Gelecek Partisi Genel Başkanları da sosyal medya hesabından Erdoğan için geçmiş olsun mesajı yayınladı. 

İYİ Parti lideri Meral Akşener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sayın Recep Tayyip Erdoğan''a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum." sözlerine yer verdi.




Erdoğan''ın eski çalışma arkadaşı olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise "Katıldığı televizyon yayını sırasında rahatsızlık yaşayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." şeklinde konuştu. 




AKP''DEN ERDOĞAN''IN SAĞLIK DURUMA HAKKINDA İLK AÇIKLAMA GELDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın sağlığının gayet iyi olduğunu belirterek, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür etti.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan''ın sağlığı gayet iyidir. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyoruz." ifadesini kullandı.

Öte yandan Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise sosyal medya hesabından "Sayın Recep Tayyip Erdoğan''a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." paylaşımında bulundu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar