Erdoğan'la ilgili kalp krizi ve hastane iddialarına açıklama

Erdoğan'la ilgili kalp krizi ve hastane iddialarına açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün gece katıldığı canlı yayın programı sırasında yaşadığı rahatsızlıkla ilgili "kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı" iddiaları ortaya atılmıştı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, konuyla ilgili bir açıklamada bulundu.

Selahattin Demirel / Günboyu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gece katıldığı televizyon programında kısa süreli bir rahatsızlık yaşamış, programda reklam arası verilmiş, ara sonrası Erdoğan midesini üşüttüğünü açıklayarak helallik istemişti.

PROGRAMLAR İPTAL EDİLDİ

Bugün istirahat eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarınki Mersin Akkuyu''daki nükleer santral açılışına çevrim içi katılacağı ve Mersin ile Osmaniye mitinglerinin de ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu.

Erdoğan''ın hastaneye kaldırıldığı iddialarıyla ilgili Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan önemli bir açıklama geldi. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı’ yönündeki iddialar doğru değildir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yarın düzenlenecek ‘Akkuyu Nükleer Santrali İlk Yakıt Yükleme’ törenine canlı bağlantı marifetiyle katılacaktır" ifadeleri yer aldı.

FUAT OKTAY: "HAFİF BİR ÜŞÜTME GEÇİRDİ"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da TRT''de yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu iyi. Sürekli iletişim halindeyiz. Hafif bir üşütme geçirdi” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar