Erdoğan sağlık sorunu nedeniyle seçim çalışmalarını iptal etti!

Erdoğan sağlık sorunu nedeniyle seçim çalışmalarını iptal etti!
Rahatsızlığı nedeniyle bugünkü programlarını iptal eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mersin ve Osmaniye mitingi de yapılmayacak. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, Erdoğan'ın Akkuyu açılışına da online katılacağını paylaştı.

Dün canlı yayında rahatsızlanan AKP''li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akkuyu Nükleer Güç Santrali açılışına online katılacak. Erdoğan''ın bu hafta gerçekleşecek Mersin ve Osmaniye mitinglerinin de iptal edildiği belirtildi. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, sosyal paylaşım platformu Twitter''dan yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın yarın yapılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali açılışına online katılacağını duyurdu.

AKP’Lİ CUMHURBAŞKANI’NA NE OLMUŞTU?

Recep Tayyip Erdoğan, dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi''nde Kanal 7 ve Ülke TV''nin ortak yayınına katıldı. Yaklaşık 1,5 saat gecikmeli olarak saat 23.30’da başlayan programda Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulunurken yayın birden kesildi. O sırada soru soran Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, rejiye Reklam dedi ve ayağa kalkmaya çalıştı. Kameralar Erdoğan''ı göstermeden program birden kesildi.

Program yaklaşık 20 dakikalık aranın ardından kaldığı yerden devam ederken Erdoğan, bir rahatsızlık geçirdiğini belirtti. Yaşadığı rahatsızlıkla ilgili açıklama yapan Erdoğan "Yoğun kampanya çalışmaları vardı. Bu kampanya çalışmaları sebebiyle de midemi ciddi manada üşütmüşüm. Bir ara programı iptal etsek diye ciddi manada düşündüm. Dedim ki artık ''söz verdik gideceğiz.'' Tabii bu yoğun mesai içinde bizde zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın açıklamasının ardından program sonlandırıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar