Mustafa Sarıgül'den Erdoğan'ın rahatsızlığıyla ilgili flaş iddia

Mustafa Sarıgül'den Erdoğan'ın rahatsızlığıyla ilgili flaş iddia
Türkiye Değişim Partisi (TDP) lideri ve CHP Erzincan Milletvekili adayı Mustafa Sarıgül, dün geceki canlı yayın sırasında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kalp spazmı geçirdiği iddiasında bulundu.

Selahattin Demirel / Günboyu

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı ve CHP Erzincan Milletvekili adayı Mustafa Sarıgül, Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan''ın dün canlı yayın sırasında fenalaşmasıyla ilgili ilginç bir iddiada bulundu.

Sarıgül, seçimle ilgili bir ziyaret sırasında konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti''nin ilk 10 senesi başarılıydı. Güzel çalışmaları vardı Allah için. Fakat sonra artık yoruldular, heyecan bitti. Tayyip Bey dün akşam toplantıda kalp spazmı geçirdi. Allah korusun, 22 sene kolay değil."

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam katıldığı Kanal 7-Ülke TV canlı yayını sırasında rahatsızlanınca programa ara verilmiş, 15-20 dakikalık aranın ardından yayın tekrar başlamıştı. Erdoğan, durumla ilgili "Yoğun çalışıyoruz. Ciddi manada üşüttüm. Programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye düşündük. Sözümüz için geldik. İzleyicilerden helallik isterim." açıklamasında bulundu. 

Erdoğan, sağlık durumuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı yeni açıklamada da "Yoğun mesaim sebebiyle yayın esnasında geçirdiğim küçük rahatsızlıktan ötürü geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyen necip milletimin her bir ferdine, her bir kardeşime çok çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar