SGK uzmanından emekli adaylarına çağrı! Emekli maaşını yükseltmek isteyenler dikkat

SGK uzmanından emekli adaylarına çağrı! Emekli maaşını yükseltmek isteyenler dikkat
Milyonlar kişinin Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yasalaşmasını beklerken, EYT mağdurlarına Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun'dan kritik öneri geldi.

Milyonlarca emeklilik hayali kuran vatandaşlara Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun''dan emekli maaşını yükseltmek isteyenlere öneride bulundu.

50 yaş altındaki EYT mağdurlarına çok kritik bir öneride bulundu. Erdursun, aylık brüt kazanca dikkat çekerek, "Eğer bu rakamın üzerindeyse birkaç yıl emekli olmayın" ifadelerini kullandı. İşte Özgür Erdursun''un emekli maaşını yükseltmek isteyenlere flaş önerisi.

EYT''DE KRİTİK HAFTA
50 yaşın altında EYT''lilerin gelirlerinin emekli maaşlarını etkileyeceğini söyleyen Özgür Erdursun, son 2520 günlük primlere dikkat çekti. Özgür Erdursun, EYT''lilere seslenerek şu ifadeleri kullandı:

Medyatava''nın haberine göre; EYT''de en kritik hafta geldi. Kim ne kadar maaş alacak, EYT yasası ne zaman yürürlüğe girecek. EPT krizi çıkacak AK Partili Bülent Turan net konuştu: Prim 5 bin güne düşmeyecekEYT''de en kritik hafta geldi. Kim ne kadar maaş alacak, EYT yasası ne zaman yürürlüğe girecek. EPT krizi çıkacak AK Partili Bülent Turan net konuştu: Prim 5 bin güne düşmeyecekEkonomi

"EYT''liler *Son ödenen 2520 güne göre SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı hangi statüden emekli olacağınızı belirleyin, statünüzün istediği günleri tamamlayın. SGK''ya borçlanma imkanınız varsa borçlanın ödeyin. Artık yaş şartı yok, sigortalık süresi ve primleriniz sizi emekli edecek."
Özgür Erdursun, aylık brüt kazancı 40 bin liranın üzerinde olan 50 yaş altı EYT''lilere ise şöyle seslendi: "50 yaşın altında EYT''liiseniz ve brüt 40 Bin TL üzerinde aylık geliriniz varsa bir kaç yıl emekli olmayıp emekli aylığınızı arttırmak karlı olabilir... Değil ise emekli olayım mı diye düşünmeyin şartlar uygunsa emekli olun!"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar