EYT'liler de dahil edildi! İşte emekliye verilecek zamlı bayram ikramiyesi

EYT'liler de dahil edildi! İşte emekliye verilecek zamlı bayram ikramiyesi
Milyonları yakından ilgilendiriyor. Yeni yılda asgari ve emekliye gelen zamların ardından vatandaşlar bayram ikramiyelerini merak etmeye başladı. Emekli bayram ikramiyesinin 2023 yılına ilişkin bayramda ne kadar ödeneceği araştırılıyor. Peki, Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İşte detaylar...

Memur ve emekli maaşlarına yapılan zammın ardından emekli maaş ikramiyelerinde zam olup olmayacağı merak ediliyordu. Konu ile ilgili Ak Partili isimden bir açıklama yapıldı.

Emeklilere bayram ikramiyeleri, Ramazan ve Kurban aylarından önce veriliyor. Üç aylarında başlamasıyla bayram ikramiyelerinde son gelişmeler merak ediliyor. Emekli maaşlarına yapılan zammın ardından gözler, emekli bayram ikramiyelerine çevrildi.

Finans365''in haberine göre, Milyonlarca emekli, bu sene maaşlara oluşturulan zam ardından gözlerini emekli ikramiyelerine çevirdiği açıklandı ve bayram ikramiyesi olarak verdiği 1.100 TL’lik ödemelerin zamlanıp zamlanmayacağı araştırılmaya başlandı. Konu ile ilgili Ak Partili isimden bir açıklama yapıldı.

Emekli ve memurların maaşına bu sene %30’luk zam yapıldığı belirtilerek zam kararının Resmi Gazete’de yayımlandığı açıklandı. Bu anlamda bayram ikramiyeleri bağlamında emekli kesimin beklentisi 2 bin – 2 bin 500 TL arasında bulunduğu da paylaşıldı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar