Dolar kurunda deprem başlıyor: Selçuk Geçer tarih vererek yok artık dedirten dolar seviyesini açıkladı

Dolar kurunda deprem başlıyor: Selçuk Geçer tarih vererek yok artık dedirten dolar seviyesini açıkladı
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, sık sık çarpıcı açıklamalarına devam ediyor. Son zamanlarda dalgalanan dolar kuru hakkında konuşan Geçer, yatırımcıları korkutan bir dolar tahmininde bulundu. Dolar kaç lira olacak? Piyasa yorumcusu Selçuk Gezer'den dolar tahmini. Doların yöne ne?

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuruyla alakalı dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Son zamanlarda dalgalanmalar yaşayan dolar kuru hakkında önemli değerlendirmeler yaptı. Geçer, doların 40 liraya kadar çıkabileceğini söylerken, dolar yatırımcılarını oldukça heyecanlandırdı.

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar hakkında yapılacak olan yatırımlara ilişkin konuşmaya tüm hızıyla devam ediyor. Yatırımcılar için önemli tavsiyelerde bulunan Geçer''in son açıklaması büyük ilgi gördü.

DOLARDA YOK ARTIK DEDİRTEN SEVİYE!
Döviz kurlarının esnekliği yatırımcılar ve vatandaşlar için merak konusu olurken, doların spor durumu yatırımcıları endişelendiriyor. Şubat ayı ortalarında dolar kurunun 24 TL''yi bulunacağını açıklayan uzman Selçuk Geçer, dolarla ilgili dikkat çekici bir değerlendirme yaptı. İsabetli bir tahmin olarak değerlendirilen yorumlar dolar yatırımcısını oldukça sevindirdi.

Dolara yatırım yapmayanların pişman olabileceğini belirten Selçuk Geçer, doların 40 TL''yi göreceğini söyledi. Ünlü ekonomist, yatırım yapmayanların sonradan çok pişman olabileceklerini tekrarladı.

Selçuk Geçer, yatırımcıları dolara yatırım yapmaları konusunda uyardı ve dolar bozdurmak isteyenlerin de bir süre beklemeleri gerektiğini söyledi. Geçer, yatırım yapmayan vatandaşların mağdur olacağına da dikkat çekti.
Borsa İstanbul''a da değinen Selçuk Geçer, borsanın son haftalarda gösterdiği dalgalı performans konusuna dikkat çekti ve Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, borsada iflas ettim diye düşünenlerin sabırlı olmalarını çünkü borsanın bir süre sonra fırlayacağını söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar