Dilan Çiçek Deniz'in Cannes tarzı çok konuşuldu! Sosyal medyada olay oldu

Dilan Çiçek Deniz'in Cannes tarzı çok konuşuldu! Sosyal medyada olay oldu

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Dilan Çiçek Deniz, Cannes Film Festivali'ndeki tarzıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Transparan bir elbise tercih eden oyuncunun göğüs detayı sosyal medya kullanıcıları tarafından alay konusu oldu.

Cannes Film Festivali'nde Türkiye'den katılan ünlüler arasında Pınar Deniz, Hande Erçel ve Dilan Çiçek Deniz bulunuyor. Bu isimlerin kıyafet seçimleri festivale damgasını vurdu. Dilan Çiçek Deniz'in son günlerde tercih ettiği kıyafetler ise özellikle dikkat çekiyor. Siyah transparan elbisesi ise tüm dikkatleri üzerine topladı.

SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

Çukur, Alev Alev ve Yarım Kalan gibi dizilerde rol alan Dilan Çiçek Deniz, Cannes'da siyah bir elbise giydi. Ancak elbisenin altı ve üstü arasındaki uyumsuzluk sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı. Özellikle transparan elbisenin göğüs detayları yoğun eleştiri aldı.

kkio.jpg

Kullanıcılar, "Ay çok kötü", "Göğüste Batman amblemi mi denenmiş", "En kötüsü bu olmuş", "Saçlar da elbise de çok kötü", "Transparan giydin hakkını ver bari" gibi yorumlar yaparak eleştirilerini dile getirdiler.

uyu.jpg

İlgili Haberler