Seçil Erzan’ın son planı ifşa oldu! İnternet arama geçmişi ortaya çıktı

Seçil Erzan’ın son planı ifşa oldu! İnternet arama geçmişi ortaya çıktı
Arda Turan’dan Muslera’ya kadar çok sayıda ünlü futbolcuyu yüksek fon vaadiyle dolandıran bankacı Seçil Erzan’ın internet arama geçmişi ortaya çıktı. Hangi ülkeye kaçmayı düşündü? Ne planladı? İşte en acı arama geçmişi…

Kamuoyunda Fatih Terim Fonu olarak adlandırılan bankacı Seçil Erzan’ın futbol dünyasından ünlü isimleri dolandırmasına ilişkin davada yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Davaya ilişkin 200 sayfalık bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı.

kapak-153828.jpg

Sabah’tan Atakan Irmak ve Deniz Yusufoğlu’nun haberine göre, Seçil Erzan'ın internette kaçmanın yollarını ve intihar yöntemlerini araştırdığı ortaya çıktı. Raporda, Erzan'ın 117 bin 334 mesaj ve fotoğrafının incelendiği belirtildi.

0x0-secil-erzanin-arama-gecmisi-soke-etti-hangi-ilac-oldurur-kendini-asma-bileklerini-kesme-1708942844130.webp

Seçil Erzan'ın telefonunda silinen fotoğrafların geri getirildiği ve bu fotoğraflarda ajanda üstüne yazılmış isimler ve alınan para miktarlarının bulunduğu bilgisi yer aldı.

secil-erzan-ile-ilgili-iki-kritik-gelisme-7392.jpg

"NASIL İNTİHAR EDİLİR"

Erzan'ın internet arama geçmişinde kaçma planı yaptığına dair çeşitli aramalar yaptığı ortaya çıktı. Bu aramalar arasında "Hangi ilaç öldürür", "Türkiye'ye suçlu iadesi olmayan ülkeler 2023", "İsviçre suçlu iadesi", "Suçlu iade etmeyen ülkeler", "İntihar çeşitleri", "Fare zehiri insanı kaç saatte öldürür", "Nasıl intihar edilir", "Kendini asma", "Bilekleri kesmek" gibi aramalar yer aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar