Dünyanın en büyük elmacık kemiklerine sahip! Estetik bağımlısı fenomen Anastasia Pokreshchuk gerçek mesleğini ilk kez açıkladı

Dünyanın en büyük elmacık kemiklerine sahip! Estetik bağımlısı fenomen Anastasia Pokreshchuk gerçek mesleğini ilk kez açıkladı
Dünyanın en büyük elmacık kemiklerine sahip olduğu iddiasıyla dikkat çeken ve estetik operasyonlarıyla gündeme gelen fenomen Anastasia Pokreshchuk, Türkiye'ye geldi. Aramızda Kalmasın programına konuk olan fenomenin gerçek mesleği şaşırttı.

Anastasia Pokreshchuk, TV8'de yayınlanan "Aramızda Kalmasın" programına katılarak estetik operasyonları ve kişisel tercihleri hakkında merak edilen soruları cevapladı. Estetik müdahalelerini kendini nasıl görmek istediği doğrultusunda yaptığını ve herkesin kendi tercihine saygı duyması gerektiğini belirtti.

“KENDİMİ BÖYLE GÜZEL HİSSEDİYORUM”

Pokreshchuk, "Kendimi böyle güzel hissediyorum çünkü kendimi nasıl görmek istiyorsam öyle yaptım. Hiç kimseye mesaj vermek istemiyorum, kendim için bunu yaptım. Herkes istediği gibi görünmeli" şeklinde konuştu.

estetik-bagimlisi-model-anastasia-pokreshchuk-gercek-meslegini-acikladi-duyanlar-cok-sasirdi-17089371702329-1.webp

YAPTIRDIĞI OPERASYONLARI TEK TEK AÇIKLADI

Model, yaptırdığı estetik operasyonları da detaylandırdı. Göğüs, popo estetiği, liposuction, six pack ve bişektomi gibi çeşitli operasyonlar geçirdiğini ifade etti. Yüzündeki değişimlerin ise dolgu uygulamalarıyla gerçekleştiğini ve bunun kendisi için sıradan bir güzellik rutini olduğunu dile getirdi.

uii.jpg

GERÇEK MESLEĞİ ŞAŞIRTTI

Bir başka şaşırtıcı açıklaması ise gerçek mesleğini duyurmasıyla geldi. Pokreshchuk, aslen psikolog olduğunu ve 6 yıl boyunca psikoloji eğitimi aldığını söyledi. Eleştirilere karşı oldukça sakin yaklaşan model, "Başka insanları eleştirmek cahil insanların işidir. Cahil insanlara nasıl sinir olabilirim ki? Kendi hayatlarına baksınlar. Mesleğim zaten psikolog. 6 sene üniversite okudum ve psikoloji master'ı yaptım. Psikolog açısından konuşmayalım yoksa herkesi eleştirebilirim. Şu an psikologluk yapmıyorum, blogger olarak çalışıyorum" dedi.

yhy.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar