Flört uygulaması kullandı hayatı kabusa döndü! Apartmanın ortasına asılanı görünce sinir krizi geçirdi

Flört uygulaması kullandı hayatı kabusa döndü! Apartmanın ortasına asılanı görünce sinir krizi geçirdi
Bir arkadaşlık sitesinden tanışarak sevgili olduğu şahsın tehditleri, ünlü emlakçı Gülçin E.’ye sinir krizleri geçirtti.

Sabah’tan Armağan Yılmaz’ın haberine göre emlakçı Gülçin E., arkadaşlık platformunda tanıştığı ve kısa süre ilişki yaşadığı İbrahim M.’den ayrıldı.

İbrahim M., Kadıköy'de oturan Gülçin E.’nin oturduğu apartmanın girişine çektiği özel görüntüleri asarak üzerine genç kadının telefon numarasını yazdı.

kkkk.jpg

“İSTEDİĞİM İNSANIN NEREDE NEFES ALDIĞINI DUYARIM”

Gülçin E.'nin mail adresine tehdit mesajı atan İbrahim M., "Ben sana bir şey yaşatmadım henüz, sabırla bekliyorum, bilirsin ki ben bulurum, bilirim kuşlar söyler bana, istediğim insanın nerede nefes aldığını, saat kaçta ne yaptığını duyarım. Bağdatlıyı sakat bırakmadan edemeyeceğim adresi de belli, o Moda iti isteseydi o kâğıdı sen tuvaletteyken alıp okuyup cebine koyduktan sonra Moda'daki evine giderdi, yönetime şikâyet etmezdi” diyerek mesaj iletti.

i.jpg

Tehdit mesajları alan Gülçin E., soluğu karakolda aldı. Savcılık, genç kadının şikayetinin ardından İbrahim M.’ye 5 ay hapis cezası verdi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar