Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su değişti! Settar Tanrıöğen'in yerine bakın kim geldi

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su değişti!  Settar Tanrıöğen'in yerine bakın kim geldi
Kızılcık Şerbeti'nde Apo rolünü canlandıran Settar Tanrıöğen’in, geçirdiği beyin ameliyatının ardından sağlık durumunun iyiye gitmesine rağmen diziye devam edemeyeceği açıklandı. Settar Tanrıöğen yerine bakın kim geldi.

Gold Film yapımcılığında yayınlanan ve Show TV'de izleyicilerle buluşan Kızılcık Şerbeti'nin yapımcıları, Settar Tanrıöğen'in sağlık durumunu göz önünde bulundurarak hızlı bir karar alındı. Tanrıöğen'in karakteri Abdullah Ünal'ı devralacak yeni oyuncu olarak ünlü isim Ahmet Mümtaz Taylan'la anlaşıldığı duyuruldu.

Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili yapılan resmi açıklamada, "Kamuoyunun Dikkatine, Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen karakterlerinden Abdullah Ünal'ı canlandıran değerli oyuncumuz Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması sonrası tedavisi hastanede devam etmektedir. Tedavi süreci göz önünde bulundurularak, doktorların tavsiyesiyle nekahat döneminin bir süre daha uzaması gerektiği belirlenmiştir" denildi.

ghqufevxeaahbqk.jpg

Açıklamada ayrıca, "Show TV ve Gold Film olarak Settar Tanrıöğen'e verdiği emek ve katkılardan dolayı teşekkür eder, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz. Dizimizin gelecek bölümlerinde Abdullah Ünal karakterini Ahmet Mümtaz Taylan'ın canlandıracağını duyururuz" ifadelerine yer verildi.

640xauto.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar