Seçil Erzan'ın dikkat çeken görüntüleri ortaya çıktı: Bu kayıtlar da dosyaya eklendi

Seçil Erzan'ın dikkat çeken görüntüleri ortaya çıktı: Bu kayıtlar da dosyaya eklendi
Türkiye'nin konuştuğu fon dolandırıcılığı davasına ilişkin dosyaya dikkat çeken bir görüntü eklendi.

Türkiye'nin gündemini sarsan milyonlarca dolarlık dolandırıcılık davasına dair dosyada dikkat çekici bir gelişme yaşandı.

Tutuklu sanık Ali Yörük'ün, bankaya ait güvenlik kamerası görüntülerinde, iddiaya göre bazı müştekilerden aldığı paraları yanında getirdiği poşetin içinde bankada teslim ettiği anlar kaydedildi.

s1.png

Ayrıca, sanık Seçil Erzan ve yanındaki iki kişinin masanın üzerindeki paraları çantaya koymalarına dair görüntüler de dosyada yer aldı. Bu görüntüler, davaya dair detayları gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor.

s2.png
Güvenlik kamerası görüntülerinde, tutuklu sanık Ali Yörük'ün iddiaya göre müştekilerden aldığı paraları yanında getirdiği poşet içinde bankaya teslim ettiği anlar yer alıyor.

s3.png

Aynı görüntülerde, sanık Seçil Erzan ve yanındaki iki kişinin 27 Eylül ile 2 Aralık 2022 tarihleri arasında masanın üzerindeki paraları çantaya koymaları da kaydedilmiş. Bu görüntüler, davaya dair önemli detayları ortaya koymaya devam ediyor.

ZABITA MEMURU DA DOLANDIRILDI

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun özel haberine göre, Hüseyin Eligül adlı zabıta memuru, iddiaya göre Seçil Erzan'a 550 bin dolar para kaptırdı. Eligül, eşinin Seçil Erzan ile bir ev oturmasında başlayan diyalog sürecini anlatarak, 2016 başında 50 bin doları elden teslim ettiğini ifade etti. 2019'da eşine miras kalan tarlaları satarak nakite çevirdiklerini ve yaklaşık 100 bin dolar parayı yine Seçil Erzan'a teslim ettiğini belirtti.

gakor6dwoaawxvt.jpg

Eligül, Seçil Erzan'ın 2022 başlarında pandemi nedeniyle paralarının blokede olduğunu, çıkarmak için ise yerine para koymaları gerektiğini ifade ettiğini söyledi. Bu talep üzerine eşinden ve dostundan para alarak toplamda 100 bin dolar kadar parayı Seçil Erzan'a verdiğini açıkladı. Bu süreçte bir evi 200 bin dolara satarak elde ettiği parayı Ali Yörük isimli şahsa teslim ettiğini belirten Eligül, 2016'dan 2023'e kadar toplamda 550 bin dolar kadar parayı Seçil Erzan'a verdiğini ifade etti. Zabıta memuru, Denizbank'taki görevinden ötürü Seçil Erzan'a güvenerek bu paraları verdiğini ancak güveninin sarsıldığını, dolayısıyla mağdur edildiğini iddia etti.

22222222222222.jpg

CANDAŞ GÜROL İLE YAZIŞMALARI ORTAYA ÇIKTI

Banka müdürü Seçil Erzan ve 6 şüphelinin yargılandığı davanın soruşturma dosyasında yeni detaylar gün yüzüne çıktı. 11 Nisan 2023 tarihinde gözaltına alınan Seçil Erzan'ın, kendi talebi üzerine verdiği cep telefon kayıtları mahkeme kararıyla incelendi.

4-001.jpg

Seçil Erzan, "Sen bana yardım etmek istedin sağ ol" diye mesaj atıyor. Candaş Gürol buna cevap olarak "İyi geceler" diye yanıt veriyor. Seçil Erzan buna, "Seni seviyorum hoşça kal" diye karşılık veriyor. Candaş Gürol, "Sen de. Kim bilir kime gidersin şimdi. İşin Bozuldu. Bana yapacak bir şey bırakmadın" diyor.

8.webp​​​​​​​

"SEN BENİ REZİL ETTİN"

Devam eden dosyaya giren yazışmalar şöyle:

Seçil Erzan: Taksi numarası var mı?

Avukat Candaş: (Kadıköy’de bir ticari taksi durağının telefonunu gönderiyor)

Seçil Erzan: Ben dayanamıyorum

Avukat Candaş: Bilemem, ben gitme dedim

Seçil Erzan: Seni sevdim

Avukat Candaş: Ben de ama olmadı

Seçil Erzan : Sen beni rezil ettin

Avukat Candaş: Tek kozun kaldı intihar

Avukat Candaş : Neredesin? Gel konuşalım açayım kapıyı

Seçil Erzan: Ben dayanamıyorum Candaş

Avukat Candaş: Ama baksana sen kaşınmışsın. Neyse geleceksen kapıyı açacağım. Yoksa telimi kapatayım uyuyacağım. Benden bu kadar cuc..

Seçil Erzan: Benim kimsem yok

Avukat Candaş: Ok

Seçil Erzan: Bunu çok iyi anladım bu akşam. Bir tek sen vardın.

Avukat Candaş: ?

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar