"Kara para aklamam varsa beni Taksim'e asın" demişti! Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında soruşturma başlatıldı

"Kara para aklamam varsa beni Taksim'e asın" demişti! Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında soruşturma başlatıldı
Dilan ve Engin Polat’ın ardından 14 fenomenin daha mal varlıklarına el konuldu. Gazeteci Murat Ağırel de X hesabından Selin Ciğerci ile eski eşi Gökhan Çıra hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Dilan ve Engin Polat çiftinin mal varlıklarına el konulmasının ardından lüks yaşamları ve mülkleri incelenen 14 fenomenin yanı sıra gazeteci Murat Ağırel, Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Sosyal medya fenomenleri arasında dikkat çeken Selin Ciğerci'nin, kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla gündeme gelmesi üzerine yapılan inceleme sonucunda soruşturma açıldığı belirtildi. Gazeteci Murat Ağırel, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığını öğrendim" ifadelerine yer verdi.

Selin Ciğerci, kara para aklama iddiaları üzerine belgelerle yaptığı açıklamada tüm gelirini açıkladığını belirtmiş ve 50 milyon TL'ye yakın vergi ödediğini ifade etmişti. Ancak bu açıklamaların ardından yapılan incelemeler sonucunda soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın neyle suçlandığı ve ilerleyen süreçte nasıl bir yol izleyecekleri merak konusu oldu.

ee.jpg

640xauto.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar