Medyada ayrılık rüzgarları esiyor! Ece Üner ve İrfan Değirmenci'den sonra sıra Fatih Portakal'da: Transfer olacağı kanal belli oldu

Medyada ayrılık rüzgarları esiyor! Ece Üner ve İrfan Değirmenci'den sonra sıra Fatih Portakal'da: Transfer olacağı kanal belli oldu
Halk TV Ana Haber Sunucusu İrfan Değirmenci ve TV100 Ana Haber Sunucusu Ece Üner’in kanal değiştirmesinden sonra Fatih Portakal’ın da başka kanala geçeceği öne sürüldü.

Medyada veda rüzgarları esmeye devam ediyor. Son dönemde birçok tanınmış ismin ayrılık kararı almasıyla gündem oldukça hareketli.

Sevilen haber spikeri İrfan Değirmenci'nin Halk TV'den ayrıldığı ve Ece Üner'in ise Sözcü TV ile anlaştığı medyaya yansıdı. Bu gelişmelerin ardından, iddialara göre Fatih Portakal'ın da Sözcü TV’den veda etmeye hazırlandığı konuşuluyor.

"YENİ YOLLARDA BULUŞACAĞIZ"

irfan-degirmenci-veda-etti-0rye.webp

Halk TV'de uzun süredir ana haber sunucusu olarak izleyicilerle buluşan İrfan Değirmenci, dün akşam canlı yayında veda konuşması yaparak izleyicilerine "Yeni yollarda buluşacağız" mesajını iletti. Değirmenci'nin ayrılığı medya camiasında büyük yankı uyandırdı.

YERİNE PORTAKAL GEÇECEK

sozcu-tv-fatih-portakal-in-ilk-yayinini-duyurdu-1137189-5.jpg

Yeniçağ’ın haberine göre ise, İrfan Değirmenci'nin yerine Halk TV'ye Fatih Portakal'ın geçeceği iddia ediliyor.

Ancak, söz konusu iddialara ilişkin Sözcü TV'den henüz bir açıklama gelmezken, Fatih Portakal da sessizliğini koruyor.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar