Seçil Erzan hakim karşısında! Fon vurgununda büyük yüzleşme

Seçil Erzan hakim karşısında! Fon vurgununda büyük yüzleşme
Kamuoyunda merakla takip edilen çok sayıda ünlü futbolcuyu dolandırdığı iddiasıyla yargılanan bankacı Seçil Erzan, ikinci kez hakim karşısına çıktı.

Arda Turan’dan Muslera’ya Emre Belözoğlu’ndan Fatih Terim’e kadar futbol dünyasından birçok ünlünün isminin geçtiği Seçil Erzan davasında yeni duruşma başladı.

Yeniçağ yazarı Tolga Şahin’in mahkemeden aktardığı bilgilere göre;

Seçil Erzan, "Fatih Terim Fonu" vaadiyle birçok ünlü ismi ve futbolcuyu dolandırdığı iddiasıyla ikinci kez hakim karşısına çıkıyor. Aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu'nun da bulunduğu birçok kişiyi dolandırdığı öne sürülen Erzan'ın yargılanması devam ediyor.

Mahkemede Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun mazeret sunarak katılmadığı belirtilirken, Seçil Erzan'ın ifadeleri dikkat çekiyor. Erzan, yaşadığı mali sorunlar nedeniyle birçok kişiden yardım aldığını ve bu paraları işlemlerde değerlendirdiğini iddia etti. Ayrıca, Galatasaraylı futbolculara ve müşterilere daha detaylı hizmet verdiğini belirterek, özellikle gece yarısı müşteri temsilcisi gibi konuştuğunu ifade etti.

secil-erzan-ikinci-kez-hakim-karsisinda-1-5924-dhaphoto1.jpg

Erzan'ın anlatımına göre, mali sıkıntılar nedeniyle ödemelerde sorun yaşandı, bu da strese neden oldu. Özellikle Atilla Baltaş'ın getirdiği paraların bir kısmını geri ödeyemediğini belirten Erzan, bu durumun adının çıkmasından korktuğunu ifade etti. Ayrıca, Atilla Baltaş'ın kendisine zorla 100 bin dolar aldığını ve her ay 100 bin dolar verileceğini bilmediğini söyledi.

Erzan, yaşadığı mali sorunlar nedeniyle birçok kişiden yardım aldığını ve bu paraları işlemlerde değerlendirdiğini iddia etti.

Ayrıca, Galatasaraylı futbolculara ve müşterilere daha detaylı hizmet verdiğini belirterek, özellikle gece yarısı müşteri temsilcisi gibi konuştuğunu da ifade etti.

secil-erzan-ikinci-kez-hakim-karsisinda-1-5924-dhaphoto3.jpg

Erzan'ın anlatımına göre mali sıkıntılar nedeniyle ödemelerde sorun yaşandı, bu da strese neden oldu. Özellikle Atilla Baltaş'ın getirdiği paraların bir kısmını geri ödeyemediğini belirten Erzan, bu durumun adının çıkmasından korktuğunu ifade etti.

Ayrıca, Atilla Baltaş'ın kendisine zorla 100 bin dolar aldığını ve her ay 100 bin dolar verileceğini bilmediğini söyledi.

21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan, mahkemede ağlayarak savunma yaptı.

secil-erzan-ikinci-kez-hakim-karsisinda-1-5924-dhaphoto4.jpg

Erzan, "MASAK herkesin hesaplarını incelesin. O dönem kim bana para verdiyse, kim benden para aldıysa herkesin hesapları incelensin. Ben bir canımla ortada kaldım. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Herkes yer içer hesabı Seçil öder" şeklinde konuştu. Erzan'ın savunması şu şekilde devam etti:

Erzan, 2011 Aralık ayında Florya Şubesine başladığını ve tesadüfen karşılaştığı Metin Taş'tan faktoring yapması konusunda yardım aldığını ifade etti.

Metin Taş'ın kötü niyetli olduğunu anlamasına rağmen açığını kapatmak için ev sattığını, kredi çektiğini ve parayı çoğaltmaya çalıştığını söyledi.

Daha sonra Atilla Baltaş'tan yardım istediğini ve kredi bulduğunu belirten Erzan, kuzeni Tanın Yılmaz'ın açtığı mevduat hesabından elde ettiği parayı önce eşine verdiğini, ardından bu parayı çeşitli işlemlerle değerlendirdiğini anlattı.

secil.jpg

Erzan, hayatındaki bir dönemde ailesinden kalanları satarak başka yollar denediğini ifade etti.

Erzan'ın savunmasında, Süleyman Aslan'dan para aldığı, Nuri Köşkdere'den dövizcilerin parasını ödemek için para aldığı belirtildi. Ayrıca, Atilla Baltaş'tan aldığı 250 bin doları 3 ayda bir 4 defa 100 bin dolar ödediğini ifade etti. Erzan, 2019-2020 yıllarında eksiye düştüğünü ve yönetememeye başladığını söyleyerek, "Dövizcinin parasını vermek zorundaydık" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar