Kurabiye yiyen iki çocuk arasındaki 3 farkı sadece yüksek zekaya sahip olanlar buluyor

Kurabiye yiyen iki çocuk arasındaki 3 farkı sadece yüksek zekaya sahip olanlar buluyor
Yüksek IQ'ya sahip olanları test etmek amacıyla hazırlanan bir bulmaca ile karşınızdayız. Kurabiye yiyen iki çocuk arasındaki 3 farkı yalnızca yüksek IQ’ya sahip olanlar bulabiliyor.

Haber Global'dan Yunus Emre Kılıç'ın haberine göre, doktor muayenesine gelen yaşlı adamı gösteren iki fotoğraf arasındaki farkları tespit etme görevi, sadece yüksek IQ'lu kişilerin 9 saniyede tamamlayabileceği iddiasıyla sunuldu. Eğer siz de bu iddiaya meydan okumak istiyorsanız, şimdi 9 saniyeniz var.

Bulmacanın zorluk derecesi, neredeyse aynı gibi görünen iki resimdeki detayları fark etmeye dayanıyor. Eğer bu detayları 9 saniye içinde keşfedebilirseniz, bu durum yüksek IQ seviyenizle örtüşebilir.

find-3-differences-boy-eating-cooki-ejec.webp

Eğer bulmacayı çözemeyenler için, doğru cevap burada: Küçük çocuğun saçındaki değişiklik, ağzındaki farklılık ve önündeki tabaktaki ayrıntılar, bulmacanın cevapları arasında yer alıyor.

Zeka bulmacaları, gözden kaçan detayları fark etme yeteneğinizi sınayan ve düşünme becerilerinizi geliştiren etkili araçlardır. Bu tür oyunlar, zihinsel aktivitenizi artırmanın ve beyninizi zorlamanın eğlenceli bir yolunu sunar.

find-3-differences-boy-eating-cooki-angh.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar