Seçil Erzan davasında Buse Terim ifade verdi! Babama hiçbir şey sormadım

Seçil Erzan davasında Buse Terim ifade verdi! Babama hiçbir şey sormadım
Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı, Seçil Erzan davasında ilk kez ifade verdi. İfadesinde ‘ben babamla parasal konuları konuşmam’ dedi.

Spor dünyasının tanınmış isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da aralarında bulunduğu 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan ve 6 sanığın duruşması devam ediyor.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada ifade veren isimlerden biri de Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı oldu. Terim, Seçil Erzan'a vadedilen paranın 190 bin dolarını verdiğini, bu konuyu daha önce ailesiyle paylaşmadığını belirtti.

BUSE TERİM: ŞİKAYETÇİYİM

Buse Terim, verdiği ifadesinde, "2 Kasım 2022'de kuzenim Terim Arıcan, benim Denizbank'ta vadeli param olduğunu söyledi. Seçil Erzan fonundan bahsetti ve fonun iyi olduğunu iddia etti. Konulara fazla anlamadığı için Erzan ile görüştüğünü ifade etti. Seçil Erzan'a vadedilen 190 bin doları verdiğini, bu konuyu ailesiyle daha önce konuşmadığını söyledi. Buse Terim, "Babam Fatih Terim'le bu konuda konuşmadım, soru sormadım, 190 bin dolar zararım var. Şikayetçiyim. Seçil Erzan, banka müdürü olmasaydı parayı kesinlikle vermezdim" şeklinde konuştu.

O SORUYA ÇOK KIZDI

Duruşma esnasında Buse Terim'in avukatı, Fatih Terim'in adının fonla ilgili geçip geçmediğini ve neden müvekkillerini uyarmadığını sordu. Bu soru üzerine sinirlenen Buse Terim, Seçil Erzan'ın faaliyetlerine dair uyanan bir kişinin neden müvekillerini uyarmadığını sorgulayarak, "Madem Seçil Hanım'ın bunları yaptığına uyanmış, neden müvekkillerini uyarmamış?" dedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar