Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Arda Turan’ın kardeşiyle görüntüleri ortaya çıktı

Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Arda Turan’ın kardeşiyle görüntüleri ortaya çıktı
Kamuoyunda "Fatih Terim Fonu" adıyla bilinen dolandırıcılık davasında, müşteki Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan ile Seçil Erzan'ın bankaya giriş çıkış yaptıkları görüntüler ortaya çıktı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen "Fatih Terim Fonu" adıyla bilinen dolandırıcılık davasında, müşteki Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan ile birlikte sanık olarak yer alan Seçil Erzan'a ait banka giriş çıkış görüntüleri ortaya çıktı. 25 Kasım 2022 tarihli kamera kaydına göre, Erzan ve Okan Turan'ın ellerinde çantalarla bankaya giriş yaptıkları ve daha sonra Okan Turan'ın para çektikten sonra Erzan ile birlikte bankadan ayrıldıkları görüntüler ortaya çıktı.

pp.jpg

Ayrıca, 30 Kasım 2022 tarihli başka bir görüntüde Okan Turan'ın bankadaki evraklara imza atması ve para çekmesinin ardından Seçil Erzan ile birlikte dışarı çıkmaları dikkat çekiyor.

İddianameye göre, Seçil Erzan'ın Levent'teki bir bankada müdür olarak çalıştığı belirtiliyor. Erzan'ın, müşteki Bülent Çeviker'den kişisel güven ilişkisine dayalı olarak 2 milyon dolar alarak, yüksek kar vaadiyle geri ödeyeceği taahhüdünde bulundu.

u.jpg

İddianamede ayrıca, Erzan'ın futbolcular, iş insanları ve çeşitli meslek gruplarından müştekilere, yüksek kar getirisi olan bir fon bulunduğunu iddia ederek, bu fonun içinde tanınmış isimlerin olduğunu söyleyerek para topladığı belirtiliyor. Ancak, gerçekte böyle bir fonun hiç olmadığı tespit edildiği ifade edildi.

SAHTE BELGELERE BANKANIN ISLAK İMZASINI ATTI

Erzan'ın, müştekilerin verdiği paralara karşılık sahte belgeler oluşturarak, bu belgelere bankanın kaşesini ve ıslak imzasını atıp müştekilere teslim ettiği ve dolandırıcılık kastıyla hareket ettiği iddia ediliyor. İddianamede, müşteki Bülent Çeviker'in durumu bankaya bildirdiği ve Erzan hakkında suç duyurusunda bulunulduğu belirtiliyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar