Sunucu Cansu Canan Özgen canlı yayında ölümden döndü! Heimlich manevrası ile kurtuldu

Sunucu Cansu  Canan Özgen canlı yayında ölümden döndü! Heimlich manevrası ile kurtuldu
Sunucu Cansu Canan Özgen TV100 ekranlarında canlı yayında olduğu sırada soluk borusuna kuruyemiş kaçtı. Bir süre öksüren Özgen, heimlich manevrası ile kurtarıldı.

TV100’de yayımlanan Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programında canlı yayında korku dolu anlar yaşandı. Sunucu Cansu Canan Özgen yayın sırasında birden öksürmeye başladı. Boğazına kuruyemiş kaçan Özgen’e ilk müdahale Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç tarafından yapıldı.

Ünlü sunucuya önce su veren Sevinç, ardından da sırtına vurdu. Ancak tüm bunlardan sonuç alınamayınca apar topar yayın kesildi. Bir süre sonra yayına yeniden başlayan Özgen'e heimlich manevrası ile Oda TV Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik’in müdahalede bulunduğu belirtildi.

Yayın sırasında soluk borusuna kuruyemiş kaçtığını söyleyen Cansu Canan Özgen açıklamasında "Soluk boruma kuruyemiş kaçtı, Can Özçelik'e çok teşekkür ediyorum, çok doğru zamanda müdahale etti. Heimlich manevrası hayat kurtarıyor, bunu da bir kez daha görmüş olduk. " ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar