Dünyanın aradığı fuhuş baroniçesi Türkiye’de yakalandı! Aylık kazancı dudak uçuklattı

Dünyanın aradığı fuhuş baroniçesi Türkiye’de yakalandı! Aylık kazancı dudak uçuklattı
Kırmızı bültenle aranan fuhuş baroniçesi Nilufar Mirxanova, Türkiye’de düğün hazırlığı yaparken yakalandı.

Dünya çapında fuhuşa işçi sağladığı iddiasıyla Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan "Madame Claude" lakabıyla bilinen 40 yaşındaki Nilufar Mirxanova, Çanakkale'de yakalandı.

Ayvacık’a bağlı Küçükkuyu'da Mirxanova'nın saklandığı bilgisini alan Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı birimler operasyon düzenlendi.

0099.jpg

Mirxanova'nın 'cinsel amaçlı insan ticareti yapmak' suçlamasıyla arandığı ve özellikle Rusya, Belarus, Kırgızistan, Türkmenistan ve Özbekistan uyruklu birçok kadını Türkiye'ye sokarak genelevlere yerleştirdiği ortaya çıktı.

Özbekistan uyruklu olan Mirxanova'nın ülkeye kaçak yollarla giriş yaptığı ve geçerli bir oturum iznine sahip olmadığı belirlendi.

8777.jpg

Mirxanova'nın son 15 gün içinde bir esnaf olan M.Ş'yi kandırarak oturum izni alabilmek için nikah masasına oturduğu iddia edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Mirxanova, iade edilmek üzere Özbekistan'a gönderildi. Mirxanova'nın aylık kazancının da 1 milyon lirayı bulduğu tespit edildi.

patronice-1.jpg

MADAME CLAUDE KİMDİR?

Madame Claude, Fransa'da 1960-1970'li yıllarda tanınmış bir genelev patroniçesi idi. En çok da ünlü isimlerin müşteri olduğu iddiasıyla dönemin ilgi odağıydı. İddiaya göre Claude, müşterilerinden elde ettiği bazı sırları devlet yetkililerine aktarıyor ve bu nedenle yaptığı işe göz yumuluyordu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar