Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısına çıkacak! Futbolcular tek tek dinlenecek

Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısına çıkacak!  Futbolcular tek tek dinlenecek
Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan, futbol dünyasından tanınmış isimler ve iş insanlarını yüksek kârlı fon vaadiyle dolandırma suçlamalarıyla ilgili yarın ikinci kez hâkim karşısına çıkacak.

Kamuoyunda tanınan futbolcuları Fatih Terim Fonuyla dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan’a mahkemede kırık telefondan çıkan yazışmalar sorulacak.

KIRIK TELEFONDAN ÇIKAN YAZIŞMALAR SORULACAK

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından hazırlanan 62 sayfalık iddianamede, müşteki olarak yer alan isimler arasında Emre Belözoğlu, Arda Turan, Selçuk İnan, Buse Terim Bahçekapılı ve eşi Volkan Bahçekapılı bulunuyor.

1701284873914-1701114432371-1701076402386-5215125125215152.jpg

Seçil Erzan’ın 18 kişiye yönelik “nitelikli dolandırıcılık” ve 12 kez “özel belgede sahtecilik” suçlarından toplam 66 yıldan 216 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor. İddianamede ayrıca, Erzan’ın 18 müştekiyi toplam 25 milyon 770 bin USD ve 7 milyon 384 bin TL dolandırdığı iddiası yer alıyor.

Davanın ilk duruşması 20 Kasım 2022’de gerçekleşti ve sanıklar savunmalarını yaptılar. İlk duruşmada mahkeme, Atilla Yörük ve Nazlı Can’ı yurtdışına çıkış yasağı koyarak tahliye etti, ancak Seçil Erzan ve Ali Yörük’ün tutukluluğu devam etti.

9o.jpg

EMRE BELÖZOĞLU, ARDA TURAN İFADE VERECEK

Hürriyet’te yer alan habere göre, yarınki duruşmada ise Buse Terim Bahçekapılı, Bülent Çeviker, Emre Belözoğlu, İsmail İbrahim Çağlar, Arda Turan ve Selçuk İnan müşteki olarak ifade verecek. İlk duruşmada tanık olarak dinlenmesi kararlaştırılan Mert Zeydanlı’nın da müşteki olarak ifadesi alınacak.

ERZAN’IN ESKİ SEVGİLİSİ MAHKEMEDE TANIKLIK YAPACAK

Ayrıca, ilk duruşmada zorla getirilmesine karar verilen Semih Kaya, Tanın Yılmaz, Merve Yılmaz, Nur Erkasap, Mustafa Sefa, Candaş Gürol, Fırat Özdemir, Nilgün Arabacı, Gülsenal Bayramova, Oğuzhan Özerk ve Bülent Onat da tanık olarak ifade verecek. Erzan'ın eski sevgilisi Candaş Gürol da mahkemede tanıklık yapacak.

Duruşmada, Seçil Erzan’a ve müşteki/tanıklara kırık telefondan çıkan yazışmalar sorulacak. İddianamede yer alan suçlamalar detaylı bir şekilde ele alınacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar