Özgür Özel'den kurultay öncesi istifa açıklaması: Yanında kimler olacak?

Özgür Özel'den kurultay öncesi istifa açıklaması: Yanında kimler olacak?
CHP Grup Başkanı Özgür Özel, partinin Kurultay sürecine dair bugün parti genel merkezinde basın toplantısı düzleyecek. Özel, Kurultayın 5 Kasım'da olmasını uygun bulduğunu belirterek, partisindeki göreviyle ilgili kararını açıkladı.

Özel, sosyal medya hesabından geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımda paylaşımda, "Bugün saat 14.00'te Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdim. İçinde bulunduğumuz kurultay sürecine dair 15 Eylül Cuma günü Genel Merkezimizde bir basın toplantısı yapacağım" ifadelerine yer vermişti.

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, partinin Kurultay sürecine dair bugün parti genel merkezinde basın toplantısı düzleyecek.

Düzenlediği basın toplantısında grup başkanlığından istifa ederek CHP İzmir İl Kongresi'ne katılacağı iddia edilen CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Kurultayın 5 Kasım'da olmasını uygun bulduğunu belirterek, partisindeki görevinden istifa etmeyeceğini açıkladı.

Gazeteci Altan Sancar sosyal medya hesabından Özel ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Sancar, şu ifadeler yer verdi:

“CHP’de Özgür Özel tarafından gelen sıcak bir bilgi: Özel’in bugünkü adaylık açıklamasına 25 milletvekili katılacak. Özel’e destek veren ve il kongrelerinde görevlendirilen vekil sayısı ise 62 olarak belirlendi. İl kongrelerine Özel’i temsilen ikişer milletvekili katılacak.”

altan-sancar.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar